Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΟΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ !!



ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πολύ ξύλο, χαρακώματα, αίμα και πανικός  το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο παραλιακό νυχτερινό κέντρο διασκέδαση Όασις στην Καλλιθέα.

Όπως πληροφορηθήκαμε απο αυτόπτη μάρτυρα που είχε την ατυχία να είναι παρόν στα ευτράπελα που σημειώθηκαν στο παραλιακό γλέντι{beach party} τη  Κυριακή  13/8/16, η φασαρία ξεκίνησε
μετά απο απροειδοποίητα άνανδρα πισώπλατα χτυπήματα σε νεαρό συντοπίτη μας, λόγο παλαιότερων διαφορών που είχαν μαζί του.
Πληροφοριακά ο νεαρός που δέχτηκε την απρόκλητη  επίθεση ήταν πρασινοσκούφης. Δ.Μ
Ποιο συγκεκριμένα εν ώρα διασκέδασης,την ώρα δηλαδή που ο νεαρός διασκέδαζε δέχτηκε πολλαπλά πισώπλατα χτυπήματα απο ομάδα ορκισμένων μεγγαυλιωτών για εκδίκηση! λόγο, όπως προ ανάφερα για παλαιότερους ανοιχτούς λογαριασμούς που σχετίζονται με τα μάτια μιας γλυκιάς μικρής.

Ο άτυχος νεαρός ενώ χτυπήθηκε ύπουλα και απειλήθηκε να χάσει το αριστερό του μάτι απο νύχια που γαντζώθηκαν στο πρόσωπο του, κατάφερε να βγει στην αντεπίθεση χτυπώντας μερικούς απο την ομάδα που του επιτέθηκε, την φασαρία παρακολουθούσαν οι γνωστοί εκτιμητές της φασαρίας, χωρίς κανείς να προσπαθήσει να σταματήσει τον καυγά, μόνο ένας φίλος του νεαρού  που αναγνώρισε τον κάποτε φίλο του, είχε τα κότσια να τον υπερασπιστεί, μπαίνοντας στο στόχαστρο της ομάδας που  αν μη τι άλλο, είχε το πλεονέκτημα της ενέδρας πρωτίστως,  γρονθοκοπώντας  τον ανελέητα χωρίς οίκτο, μάλιστα στο τέλος τον χαράκωσαν στην πλάτη με σουγιά, σε σχήμα ςς !!

 Οπως αναφέρει ο αυτόπτης, ο φίλος του νεαρού που ανακατεύτηκε για να βοηθήσει τον φίλο του χτυπήθηκε περισσότερο και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ο άτυχος Τ.Μ.Σ, απο ΄τι πληροφορηθήκαμε δεν μετάνιωσε που βοήθησε τον φίλο του, και μπράβο του!

Η αστυνομία ήρθε κατόπιν εορτής,όπως και το ασθενοφόρο, άγνωστο αν έγιναν συλλήψεις.Τ

4 σχόλια:

  1. Επειδή παρακολούθησα το συμβάν το οποίο εξελίχθηκε σε σταδια μέχρι να φτάσει στην τραγικη κορύφωση πιστεύω ότι μεγάλη ευθύνη φέρουν κ οι οργανωτές του πάρτι γιατί οι δήθεν άντρες που προσέλαβαν για ασφάλεια ήταν απλά τύποι της νύχτας κ ηταν οι πρώτοι που την έκαναν για να μην μπλεξουν αντί να φροντίσουν να τους απομακρύνουν κ να προστατεύσουν κ τους υπόλοιπους πελάτες
    Τελικά είτε συλλογος είναι είτε ιδιώτης κάνουν τις αρπαχτες τους το καλοκαίρι με συναυλίες κ πάρτι κ την πληρώνουν με τα κακώς κείμενα οι απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήμουν μπροστά σε όλα τα υποτυθεμενα περιστατικά εκείνο το βράδυ. τέτοια σκηνικά που περιγράφετε δεν έγιναν ποτέ.τα μεγαλωποιειτε αρκετά δίχως λόγο. Όσο για σένα εδώ από πάνω που λες ότι φταίνε οι διοργανωτές και ότι απλά θέλουν να τα τσεπωσουν μάθε λοιπόν ότι το συγκεκριμένο πάρτι την συγκεκριμένη μέρα το καθιερωνουν εδώ και αρκετά χρόνια και δεν φταίνε οι διοργανωτές επειδή κάποια υποτυθεμενα αντράκια πάνε και πίνουν ότι πίνουν και αρχίζουν και ψάχνονται για φασαρίες και χαλάνε τα πάρτι και δεν σέβονται και τον χώρο στον οποίο βρίσκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MikaM21 μηπως το μπαρακι ειναι του γκομενου σου και φοβασε μη χασεις το λιλι ?? μαθε και εσυ την επομενη φορα που θα επιλεξεις εταιρια ασφαλειας να προλαμβανουν φασαριες απο υποτηθεμενα αντρακια που πινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε ρε αντρακλα jim jim ωραιο επιχειρημα,..μαλλον εισαι απ αυτους που τρωνε τα ακυρα.και ναι 'υποτιθεμενα αντρακια΄ που πινουν υπαρχουν σ ολη τη ροδο,χωριατες-αξεστοι-χωρις τροπους-μορφωση ομως τι να κανουμε ετυχε να παρεβρεθουν στο event του περασμενου Σαββατου.και παρακαλω να μην μιλατε αν δεν ησασταν καν εκει .Αντε ν δουμε εχει αποψη και ο καθε κακομοιρης στις μερες μας.

      Διαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html