Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ρόδος:Καταδίκη δικηγόρου για το αδίκημα της απάτης !

δικαστήριοΚατά ένα έτος μειώθηκε χθες από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου η πρωτόδικη ποινή δικηγόρου της Ρόδου για απάτη σε βάρος μιας κατοίκου της δημοτικής κοινότητας Κοσκινού.
Η δικηγόρος καταδικάστηκε συγκεκριμένα σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή, ενώ η ίδια ποινή είχε επιβληθεί από το ίδιο δικαστήριο σε βάρος της και το Νοέμβριο του 2015 σε υπόθεση «καρμπόν» για την οποία κρίθηκε ένοχη υπεξαίρεσης σε βάρος ημεδαπού.
Η πολιτικώς ενάγουσα, που έχει υποστεί δύο εγκεφαλικά και κατέθεσε στο δικαστήριο σε αναπηρικό καροτσάκι, είναι χήρα από το έτος 2003 και μητέρα τριών παιδιών, από τα οποία το ένα με ειδικές ανάγκες.
Όπως εξέθεσε στην κατάθεσή της, που συμπίπτει με το περιεχόμενο της μήνυσης της αλλά και με το περιεχόμενο αγωγής της ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, γνώρισε την δικηγόρο από έναν κοινό τους φίλο και η γνωριμία τους έγινε αφορμή για την ανάπτυξη μεταξύ τους φιλικών σχέσεων.
Στο πλαίσιο των σχέσεών τους η δικηγόρος, που,,,Περισσότερα στη πηγή



 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html