Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΚ! ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΔΟ! ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ [ΓΟΥΡΟΥΝΑ] ΧΩΘΗΚΕ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ- ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ !!




Δεν έχει τέλος η σφαγή στους δρόμους του νησιού μας !!
Χθες 16/9/2016 παρέα Ιταλών τουριστών που ήρθαν στο νησί μας γεμάτοι κέφι και χαρά κατάληξαν στο νοσοκομείο με πολλαπλές κρανιο
εγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα άκρα ,  ρίξεις ζωτικών οργάνων, και άλλα σοβαρότατα τραύματα.
Ποιο συγκεκριμένα με βάση όσων μας έγιναν γνωστά απο αυτόπτη μάρτυρα αλλά και απο σύνδεσμο εντός του νοσοκομείου Ρόδου, οι άτυχοι τουρίστες, [δύο ζευγαράκια]  ενοικίασαν τετράτροχα μηχανάκια [γουρούνες] , απο γνωστό παραδόπιστο ενοικιαστή προς 60ευρώ την ημέρα.
Μερικές  ώρες μετά συνέβη το μοιραίο,,, φορτηγό γνωστής τοπικής εταιρείας ανθρακούχων ποτών, {στην περιοχή Γράμματα Λάρδου} χτύπησε  πάνω στην στροφή πλαγιομετωπικά  την μια απο τις δύο [γουρούνες] στη οποία ο οδηγός προσπαθούσε να προσπεράσει την δεύτερη, !!
Έτσι βρέθηκαν στις ρόδες του φορτηγού και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας  , η  δεύτερη τετράτροχη κρεατομηχανή γλίτωσε στο τσάκ που λέμε,   η κατάσταση των επισκεπτών απο την Ιταλία κρίνετε  πολύ σοβαρή, είναι διασωληνωμένοι στα επείγοντα, ο δε  εμπλεκόμενος οδηγός του φορτηγού στο ατύχημα σε περίπτωση που  πεθάνει η κοπέλα που κρατιέται στην ζωή με τεχνικά μέσα, και αν οι δικοί της δεν αναγνωρίσουν το ατυχές γεγονός,  ο συντοπίτης μας  θα βρεθεί στα δικαστήρια με κατηγορία ανθρωποκτονία απο αμέλεια.
Απο ότι μάθαμε ο οδηγός είναι σοβαρός επαγγελματίας βιοπαλαιστής, και η οδική του συμπεριφορά είναι άψογη.

Η κατάσταση όμως με τόσους αθώους τουρίστες σακατεμένους στους δρόμους του νησιού δεν μπορεί να συνεχιστεί, πρεπει να σταματήσει! απαγορεύοντας την κυκλοφορία των κρεατομηχανών με τις τέσσερις ρόδες, βγάζοντας τες άμεσα απο τους δρόμους μια και καλή.
Θεωρείται  εγκληματική η μη παρέμβαση του διοικητή της τροχαίας Ρόδου.
Ευχόμαστε οι επισκέπτες μας να είναι καλά, και να αναρρώσουν τάχιστα, επιπλέον ευχόμαστε να μην ήταν άλλο ένα θανατηφόρο ατύχημα, διότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.


Σχετικά θέματα για παράδειγμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html