Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΗΠΑ: «Έπνιξε» την κόρη της με έναν σταυρό επειδή πίστευε ότι ήταν ...δαιμονισμένη



Μια 50χρονη Αμερικανίδα φέρεται να σκότωσε την ίδια της την κόρη, μπήγοντας βαθιά στον λαιμό της έναν σταυρό, επειδή πίστευε ότι ήταν δαιμονισμένη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η αστυνομία του Οκλαχόμα
Σίτι, η Juanita Gomez έπνιξε την κόρη της κατά τη διάρκεια μιας αυτοσχέδιας «τελετής εξορκισμού» στην οποία υπέβαλε την άτυχη κοπέλα επειδή πίστεψε πως το σώμα της είχε καταλάβει ο σατανάς.
Οι αρχές βρήκαν τη σορό της 33χρονης Geneva Gomez στο σπίτι της μητέρας της, να κείτεται σε ένα κρεβάτι με έναν μεγάλο σταυρό στο στήθος και με βαθιά τραύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό. Όπως μεταδίδει το κανάλι News9, ακόμα και το σώμα της είχε τοποθετηθεί έτσι ώστε να σχηματίζει το σημείο του σταυρού.
Όταν συνελήφθη η διαταραγμένη 50χρονη, τα χέρια της και το σώμα της ήταν γεμάτο μελανιές, τις οποίες δικαιολόγησε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι τις προκάλεσε «η αντίσταση της κόρης της στην προσπάθειά της να ξεφορτωθεί τον διάβολο». Σύμφωνα δε με τους γείτονες της δράστιδας, πρόκειται για μια πολύ ήσυχη γυναίκα, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και ζούσε πάντα απομονωμένη, στον δικό της κόσμο.
Εις βάρος της Juanita Gomez απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.
http://www.pronews.gr/portal/20160901/genika/koinonia/71/ipa-epnixe-tin-kori-tis-me-enan-stayro-epeidi-pisteye-oti-itan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html