Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ελληνο-αλβανικά σύνορα: Ο ‘χορός’ της μαριουάνας




Τρεις περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών έχουν εντοπισθεί από την ελληνική αστυνομία κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε ελέγχους που έγιναν στα αλβανικά σύνορα, σημειώνει το αλβανικό
δημοσίευμα.




Στο Καλπάκι των Ιωαννίνων ελέχθησαν δύο οχήματα στα οποία βρέθηκαν 104 κιλά και 350 γραμμάρια μαριχουάνα.


Τα ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα σταθμευμένο όχημα, ενώ σε άλλο η ελληνική αστυνομία το σταμάτησε στο δρόμο.


Συνελήφθησαν 5 άτομα, ένας Αλβανός (26)  και μία Αλβανίδα (21), καθώς και τρεις Έλληνες υπήκοοι (δύο γυναίκες 20 και 33 ετών και ένας άνδρας 33 ετών).


Κατά τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο ένας είχε κρυμένο πιστόλι.


Σε έναν άλλο έλεγχο στην Αμπελώνα στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθησαν από την ελληνική αστυνομία δύο Αλβανοί που κουβαλούσαν στην πλάτη τους 4 σάκους με 87 κιλά μαριχουάνα. Οι δύο Αλβανοί, ηλικίας 30 και 34 ετών, που εισήλθαν στην Ελλάδα με τα πόδια,  συνελήφθησαν και το ‘πράμα’ κατασχέθηκε.


Επίσης, στην Κρυσταλλοπηγή, συνελήφθησαν άλλοι 4 Αλβανοί ηλικίας 21, 22, 27 και 27 ετών που εισήλθαν στο ελληνικό έδαφος με τα πόδια, μεταφέροντας σε τσάντα 2 κιλά και 120 γραμμάρια μαριχουάνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  τουιστολογίου παραγωγήςhttp://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html