Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Η προδοσία της Ελλάδας στον 21ο αιώνα.



Ο πραγματικά μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα προέρχεται από την πολιτική της φουστανέλας και τους φουστανελάτους πολιτικούς (αέρα και τους φάγαμε). Ελλαδέμποροι της κακιάς
ώρας, ζητιάνοι των Like. Οι πραγματικά μεγάλοι προδότες, όχι από πρόθεση, μιας και δεν φτάνει μέχρι εκεί το μυαλό τους, αλλά από μετριότητα σκέψης.
Ανοίγουν κερκόπορτες, για να περάσει μέσα στην πατρίδα ο δούρειος ίππος του "αγίου" όρους και των
Ρώσων "σωτήρων". Θυμίζοντας τους λαϊκιστές του 1453, αντικατέστησαν το "κάλιο Τούρκικο φέσι, παρά Φράγκικο φακιόλι", σε σύγχρονη έκδοση.
Αλωνίζουν ανά την Ελλάδα (κυρίως την βόρεια) οι Ρώσοι "ομόδοξοι" μεγιστάνες οι οποίοι αγοράζουν ότι βρίσκουν μπροστά τους σε τιμή ευκαιρίας για να "μην μας τα πάρει η Μέρκελ". Τα σύγχρονα βακούφια για τους γνωρίζοντες. Το ότι οι Γερμανοί αδιαφορούν για κάθε πώληση ή επένδυση στην Ελλάδα, δεν πτοεί τους φουστανελάδες "πολιτικούς". Χωρίς κίνδυνο δεν παίρνεις Like.
Οι φουστανελάδες πολιτικοί είναι πνευματικά παιδιά της επιδημίας ανοησίας που ξέσπασε στην χώρα μετά το 1981. Η ανοησία διδάχτηκε πρώτα στα σχολειά και στα ΜΜΕ, με την ονομασία "τρίτος δρόμος προς τον σοσιαλισμό), πέρασε στην οικογένεια με την ονομασία, "γλείψε έναν βουλευτή για να διοριστείς στο δημόσιο" και τέλος σάρωσε ολόκληρη την κοινωνία με το "δώσε μου φράγκα να περνώ καλά και κάνε ότι θες". Έτσι σήμερα η κοινωνία ολόκληρη ζητά απεγνωσμένα έναν σωτήρα για να "περνάει καλά", και ας κάνει εκείνος ότι θέλει. Δεν θα είχε πρόβλημα ο νεοέλληνας εάν ήταν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε αυτοί, αλλά να, οι Γερμαναράδες δεν μας δίνουν φράγκα για γαρύφαλλα στα μπουζούκια και εμείς να τραγουδάμε "πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά"...
Οι φουστανελάδες μαζεύουν Like, αλλά από την άλλη, υπάρχει ένα ολόκληρο ντηλ στο "άγιο" Όρος με καλόγερους γκόλντεν μπόις και Ρώσους έχοντες που είναι αποφασισμένοι να γίνουν και κατέχοντες. Κάθε μέρα αγοράζουν όσο όσο και παίρνουν και μπράβο. Άλλωστε θα μας σώσουν. Το έδαφος προετοιμάστηκε. Χρόνια τώρα κατασκευάστηκαν προφητείες με το ξανθό γένος, οι εφημερίδες τις έδιναν δωρεάν μάλιστα, οι εκκλησιές σε κάθε γαλανόλευκη Ελληνική σημαία, βάζουν δίπλα και μία κίτρινη της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και το ανώτατο σοβιέτ της Αθήνας τους κλείνει πονηρά το μάτι, τόσο από την δεξιά, όσο και από την αριστερή πτέρυγα. Άλλωστε και αυτοί θα βγουν ωφελημένοι από το χριστιανικό Ιράν που ετοιμάζουν οι νοσταλγοί της αυτοκρατορίας του Βοσπόρου.
Κανείς από τους φουστανελάδες δεν αποσυμβόλισε την ιστορία, για να αποφύγει τον δούρειο ίππο.
Κανείς από τους φουστανελάδες, αντιευρωπαίους, νοσταλγούς της δραχμής, οραματιστές νέων συμμαχιών δεν φρόντισε να μάθει το τι συμβαίνει σε χώρες επιρροής της Ρωσίας. Μία βόλτα στον Καύκασο, στην Τσετσενία, στην Γεωργία θα ήταν αρκετή.
Κανείς από τους φουστανελάδες δεν σκέφτηκε ότι αυτό που ονομάζουμε πολιτικές ελευθερίες, ανεξιθρησκεία, κοσμικό κράτος, δεν είναι αυτονόητα. Μία επίσκεψη στο Ιράν θα τους έπειθε.
Αλλά μάλλον δεν θα τους έπειθε, διότι "τι νόημα έχει η ζωή, αν δεν μου κάνουν like στο facebbok"; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html