Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Η λύση για την σωτηρία της Ελλάδας είναι μία. Ότι άλλο σας λένε είναι ψέμα!


Ιερείς και θεολόγοι, είναι η τάξη που πρέπει να λείψει από τις κοινωνίες των ανθρώπων. Όπως ακριβώς οφείλουν να λείψουν οι ξεματιάστρες και οι μάγοι, οι κομπογιαννίτες και οι τεκετζήδες.
Οι φέροντες τον Θεό εβραίοι, δεν έκαναν ανακαλύψεις, αλλά μας έφεραν την αποκάλυψη. Οι Εβραίοι και Ιουδαιοχριστιανοί δεν εδημιούργησαν επιστήμη, όπως οι Έλληνες. Απέναντι στην προσωκρατική φυσική και ευκλείδεια γεωμετρία, οι εβραίοι το μόνο που κατάφεραν να στήσουν, ήταν να στήσουν τόν νοητό ναό του Ιεζεκιήλ. Απέναντι στην φιλοσοφία των Ελλήνων, την διαλεκτική των μέθοδο δηλαδή, οι εβραίοι έστησαν το δεσποτικό λόγο των πατριαρχών, των κριτών, των βασιλέων, των προφητών. Απέναντι στο γεωμετρημένο ήθος του ελληνικού δράματος, έστησαν την καρμανιόλα του μωσαϊκού δεκάλογου. Απέναντι στην ελληνική δημοκρατία τόσο του Ιωνικού όσο και δωρικού τύπου, οι εβραίοι έστησαν το αρχέτυπο του Γιαχβέ.
«Εγώ είμαι ο κύριος ο θεός σου, και οι άλλοι θεοί έξω από μένα δεν υπάρχουν» είναι ο πρώτος νόμος των εβραίων και χριστιανών. Το κενό που έχουν στην κοσμοθεωρία των, οι εβραίοι, οι χριστιανοί και γενικά οι θρησκείες, λόγω της απουσίας της λογικής, το εκάλυψαν με την αυθαίρετη επινόηση του θεού. Οι Εβραίοι καλλιεργούν την γη της πίστεως, οι Έλληνες καλλιέργησαν την γη της γνώσεως. Ο Εβραίος είναι δήμιος, ενώ ό Έλλην δικαστής. Ο Εβραίος είναι αδίστακτος, ό Έλλην είναι ευγενικός.
Γιαυτό ενίκησαν οι εβραίοι τους Έλληνες. Οι εβραίοι εχρησιμοποίησαν σαν όπλο τον χριστιανισμό, ένα νόθο και μυσαρό παρασάρκωμα του σώματός των, από τους ίδιους απόβλητο και αφάνισαν την ωραία Ελλάδα. Ότι δεν εκατάφερε η ανδρεία, το κατάφερε ο δόλος. Έτσι με δόλο και απάτη ενικήθη ο Διγενής από τον Χάρο.
Έτσι μας κατάντησαν οι Βυζαντινοί Πατριάρχες τότε και οι βαζιβουζούκοι παπάδες σήμερα. Οι Νεοέλληνες σήμερα δεν έχουν να δείξουν τίποτα, ενώ οι εβραίοι Φρόυντ, Μάρξ και Αϊνστάϊν έχουν επιβληθή σε όλον τον πλανήτη. Πετάξαμε τον Ρήγα, τον Κοραή, τον Δραγούμη, τον Καστοριάδη, τον Καραθεοδωρή, τον Γιαννόπουλο και μετά τι; Έμ δεν τραβάει μπροστά ο άνθρωπος με το θυμιατό και με τα κυριελέησον, θέλει και την Θεά Αθηνά παπά μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html