Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΤΟΠΙΚΟ: ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΝΕΑΡΗ ΡΟΔΙΤΙΣΣΑ !!


 ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ !!

Φως σε ενα απαίσιο ατύχημα που πέρασε χωρίς να γίνει γνωστό γνωστοποιείται...

Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 22/6/2017 , πρωινή ώρα 6:40 πμ επ
ι της Αποστόλου παύλου, παλιο όχημα τύπου Hundai κινούμενο στο αντίθετο ρεύμα για άγνωστο λόγο, με επιβάτη Αλβανό έποικο και συνοδηγό την γυναίκα του κάρφωσε μετωπικά σε όχημα νεαρής Ροδίτισσας που πήγαινε στην εργασία της.
Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είχε αποτέλεσμα η κοπέλα να τραυματιστεί σοβαρά, στο πρόσωπο στην άνω γνάθο, πολλαπλές σωματικές βλάβες, στα χέρια και πόδια, με άλλα λόγια ο Αλβανός για την μ@λακία του κατάστρεψε ένα άθώο παιδί 20 χρονών που άρχισε να στέκεται στα πόδια της.
Το παρών ατύχημα έρχεται να  υποδείξει την ασχετοσύνη αλλοδαπών οδηγών απο τρίτες χώρες που προμηθεύτηκαν τα διπλώματα τους χωρίς εξετάσεις, απο τις  ξεπουλημένες δημόσιες υπηρεσίες των χωρών τους, αυτό συμβαίνει αναντίρρητα στις περισσότερες περιπτώσεις αν όχι σε όλες..

Εν το μεταξύ τα ατυχήματα με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς [οχι μονο αλβανούς] στο νησί μας δίνουν και παίρνουν σε καθημερινή βάση.
Καλείτε η διεύθυνση της τροχαίας Ρόδου η Σύρου να δώσει λύση σε αυτό το φαινόμενο που εξελίσσεται απαρατήρητο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html