Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΤΟ 2009 ΈΚΔΩΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΜΙΚ - ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !



 Ο αγιότατος μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος, είναι ένας πτωχός Αρχιερέας, της πτωχής Μητρόπολης Ρόδου, της πτωχής Εκκλησίας της Ελλάδας, τόσο πτωχής που ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεχάσει να ζητήσει την πραγματική
φορολόγησή της και την πληρωμή των μισθών των παπάδων της από το πουγκί της. 
Η ζημιά ευτυχώς θα ισοσκελιστεί με απολύσεις εκπαιδευτικών και ανεπιθύμητων ‘κουλτουριάρηδων’ της ΕΡΤ, γιατί τα βαφτιστήρια του κ.Σαμαρά και οι φίλοι του κ.Κεδίκογλου θα επαναπροσληφθούν ή θα μεταταχθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης. 
Το 2009,  για να εκδώσει ο μητροπολίτης ένα βιβλίο με την ακολουθία του φρέσκου Αγίου (αγιοποιήθηκε μόλις στις 17.9.2002) Ιωακείμ του Πάνυ πατριάρχη Αλεξανδρείας (1487-1567), πήρε λεφτά (τότε υπήρχαν), όπως και για άλλα δυο βιβλία του με θέμα δυο άλλους πατριάρχες Αλεξανδρείας, από την Περιφέρεια
Αττικής (Π.Ριζόπουλος-«Σ.Ο.»-10.2009) Το γιατί έγινε αυτό από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, με ποια κριτήρια και κόστος, δεν θα το μάθουμε ποτέ, αφού κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να ρωτήσει. Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι δικαίως εγένετο  ούτως, αφού και ο ανατροπέας κ.Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ έχει υμνήσει «το σημαντικότατο έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας» (8.12.2009)
Αυτή η χρηματοδότηση άξιζε τον κόπο αφού ο  Ιωακείμ ήταν ίσως ο μεγαλύτερος Μάγος όλων των εποχών, που μπροστά του ωχριούν τα τζίνι του Ισλάμ. Ασκούσε τη μαύρη Μαγεία μετακινώντας βουνά και δηλητηριάζοντας κακούς Εβραίους. Άλλωστε και ο ίδιος ο Ιωακείμ ήξερε την τέχνη να αρπάζει τα λεφτά των φτωχών ορθόδοξων φορολογούμενων.  Στις ευσεβείς ιστοσελίδες Romfea και Amen (17.9.2011) διαβάζω: «Ανεζήτησε και εξασφάλισε οικονομικὴ στήριξη για τον χειμαζόμενο Πατριαρχικό Θρόνο Του από τον τσάρο Βασίλειο Δ΄». Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Βασίλειος βασίλευσε από το 1606 έως το 1612, όταν ο άγιος Ιωακείμ είχε ήδη πάει στην Κόλαση. Υποθέτω ότι οι ελληνοχριστιανικές ιστοσελίδες θέλουν να αποφύγουν να αναφέρουν τη δοσοληψία του Αγίου με το διαβόητο Ιβάν τον τρομερό (1560-1584). Το κάνει όμως η “Orthodoxwiki” μόνο, που προτιμάει να τον ονομάσει Ιβάν IV (τρέχα γύρευε δηλαδή), για να μη σκανδαλίσει τους ευσεβείς αναγνώστες της.
——Δυστυχώς ο διάκος Γεννάδιος, που ήταν επικεφαλής της χρηματαποστολής, πέθανε στην Κωνσταντινούπολη και τον διαδέχθηκε ο έμπορος Βασίλη Ποζνιάκοφ, που δώρισε στον πατριάρχη εκ μέρους του τσάρου και μια πολύτιμη γούνα, υποθέτω άχρηστη για το κλίμα της Αιγύπτου, εκτός κι αν ο πατριάρχης αγαπούσε τα γουναρικά για λόγους αδιευκρίνιστους.
——Oι ζήτουλες Ρωμιοί και Άραβες πατριάρχες της Ανατολής, ψωμίζονταν και στολίζονταν πουλώντας λείψανα και ευλογίες στις τσαρικές αυλές και  στα παλάτια των ορθόδοξων οσποδάρων της Μολδοβλαχίας, που είχε διορίσει ο Σουλτάνος. 
Το 1660 ο Ρωμιός πατριάρχης Παϊσιος της Αλεξάνδρειας και ο Άραβας πατριάρχης Αντιοχείας Μακάριος ο ΙΙΙ (Ζαϊμ) με το γιό του τον Αρχιδιάκο Παύλο του Χαλεπίου, πήγαν προσκεκλημένοι του τσάρου Αλέξιου στη Μόσχα, για να τον βοηθήσουν να ξεφορτωθεί τον πατριάρχη του το  Νίκωνα και έφυγαν φορτωμένοι με δώρα σαν αμοιβή για τις υπηρεσίες τους.  Πάντως οι θησαυροί που έστελναν οι τσάροι στο παπάτο της Αλεξάνδρειας σώζονται μέχρι σήμερα, όσοι τουλάχιστον δεν ξαφρίστηκαν από τους πατριάρχες, γιατί ο Διάβολος πάντα υπονόμευε την Ορθοδοξία. 
Διαβάζω στην “Κυρ. Ελευθεροτυπία”: (1 και 8-6-1997, “Παρθενίου αμάρτημα”), «… Ο δεσπότης της Ζιμπάμπουε: …Τώρα είναι η ώρα του εισαγγελέα. Τα όσα γράψατε στην ‘Κ.Ε.’ είναι γεγονότα.” (σημ.Λασκ.: ο κ.Εισαγγελέας δεν φαίνεται να έδωσε συνέχεια). “Έχει γίνει λεηλασία στο Μουσείο…έχουν αφαιρεθεί αρχιερατικοί ράβδοι..καταστράφηκαν ιερά σκεύη σμάλτα και αφαιρέθηκαν πολύτιμοι λίθοι από σκεύη και μίτρες. Επίσης κώδικες από την βιβλιοθήκη. Λες και πέρασαν από εκεί Βάνδαλοι και όχι κληρικοί….. “. Επίσης  στο “Ποντίκι” (6-6-1997) και στην “Ελευθεροτυπία” (31.4.’97. Θ.Τσάτσης):  ” … από την ‘πλημμελή τήρηση των λογιστικών βιβλίων και της εν γένει διαχειρίσεως’, η απώλεια των  χρημάτων μπορεί να φτάνει τα 500.000.000 δρχ. ….».  Δεν ξέρω αν μετά από τέτοια ιερά ριφιφί σώζεται η βιζόν του αγίου Ιωακείμ, αλλά στη Μονή του Αγ.Σάββα, υπάρχει ένα ιερό κρανίο (ανθρώπου, όχι σκύλου), που υποτίθεται ότι είναι η νεκροκεφαλή του.
——Ο Ιωακείμ στρογγυλοκάθισε στο θρόνο του γδάρτη αγίου Κύριλλου, του στόλαρχου μεγαλέμπορου σιτηρών Αγ.Αθανάσιου και του βάνδαλου Θεόφιλου για 80 χρόνια και πέθανε σαν Μαθουσάλας 119 χρονών. Είχε γεννηθεί στα 1448 και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του σαν καλόγερος. Αν και αγνοούνται οι σπουδές του, υποθέτω ότι θα γνώριζε στοιχειωδώς ανάγνωση και γραφή, όπως οι περισσότεροι επίσκοποι της εποχής του, που μάλιστα ήξεραν και να βάζουν την υπογραφή τους. 
Μαλλιοτραβήχτηκε το 1544 με τον πατριάρχη Ιεροσολύμων για την ιδιοκτησία της Μονής Σινά και έχασε. Προφανώς έπαιξε τίμια και δεν κατέφυγε σε μαγικά κόλπα. Δεν νομίζω ότι έφτασε σε τόσο βαθιά γηρατειά επειδή έπινε αίμα δεκάχρονων αγοριών, όπως ο αγιότατος πάπας Ιννοκέντιος ο 8ος, για τον απλό λόγο ότι το να παρατείνει τη ζωή του ένας τέτοιος θαυματοποιός ήταν, όπως θα συμφωνήσετε όταν διαβάσετε τα μαγικά του κόλπα, πανεύκολο.
 Δεν χρειαζόταν ούτε να κάνει κυτταροθεραπεία στην Ελβετία και υδρομασάζ (Άντζυ Σταθάτου,-«Πρώτο Θέμα»-10.7.2005, «Απογευματινή»- 23.3.2005), όπως ο ιερός Καλλίνικος Πειραιώς ή ο τρισμάκαρ Χριστόδουλος, ούτε να τρέχει με χορηγίες πλουσίων πιστών διακοπές στα διάφορα «Φορ Σίζονς», Μιλάνου, Παρισίων κλπ με τη χαρούμενη παρέα του, η να διαθέτει ανιψιό με πισίνα (σε σχήμα τρούλου) όπως ο ιερός Ιερώνυμος ή και δική του πισίνα όπως ο ελεήμων Παντελεήμων, τ.Αττικής.
——Εξετράπην όμως σε πολυλογίες γι’αυτό δίνω το λόγο στη Διδαχή Γ΄ του μέντιουμ και Διαφωτιστού (κατά τα σχολικά βιβλία) του Γένους των Ρωμιών Κοσμά Αιτωλού: «…Εις την Αλεξάνδρειαν ήτον ένας Πατριάρχης, το όνομά του Ιωακείμ, αγιώτατος άνθρωπος, σοφός και ενάρετος. Ακούγοντας ο βασιλεύς (σημ.Λασκ. ο Σουλτάνος ή ο πασάς της Αιγύπτου) τον Πατριάρχην, πως ήτον άγιος άνθρωπος τον αγάπα κατά πολλά. Λέγει ο Εβραίος του βασιλέως. Κάτι πολλήν αγάπην έχεις με τον Πατριάρχην. Του λέγει ο Βασιλεύς. ο Ιωακείμ, ο Πατριάρχης, είναι καλός, δίκαιος άνθρωπος. Του λέγει ο Εβραίος, σαν βεζύρης οπού ήτον: Κράξε, Βασιλεύ, τον Πατριάρχην να έλθη. ……Λέγει ο Εβραίος του Πατριάρχου. τι θέλομεν να φιλονικώμεν; Εγώ ακούω, οπού λέγει ο Χριστός σας εις το ευαγγέλιον πως όποιος έχει πίστιν όσον με ένα σπυρί σινάπι μετατοπά ένα βουνό από τον τόπον του και πηγαίνει σ’ άλλο μέρος. Λέγει ο Πατριάρχης. αληθινά έτσι το λέγει το ευαγγέλιον. Λέγει του ο Εβραίος λοιπόν, αν είσαι άξιος, πρόσταξε και συ να σηκωθή από τον τόπον του το βουνό και τότε να πιστεύσω. ….Ήτον  ένα βουνό από την Αίγυπτον έως τρεις ώρες μακριά. Λέγει ο Εβραίος. Βασιλέα, πρόσταξε τον Πατριάρχη να σηκώση εκείνο το βουνό να πιστεύσωμεν και mmageia14bεμείς. Τότε πιάνει ο Πατριάρχης και θυμιάζει από μακριά εκείνο το βουνό και κάμνοντας τον Σταυρόν του τρεις φορές, λέγοντας και το όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Σε προστάζω εσέ βουνό να σηκωθής και να έρθης εδώ. Και, ω του θαύματος! Ευθύς εσηκώθη εκείνο το βουνό και έγινε τρία, εις τύπον της Αγίας Τριάδος, και εκίνησε και ερχόταν. Φωνάζει ο βασιλεύς και λέγει. για το όνομα του Θεού! Βοήθησέ μας και εχαθήκαμε. Ερχόταν απάνω τους το βουνό. Και κάνοντας πάλιν δέησιν ο Πατριάρχης εστάθη το βουνό έως έξι μίλια μακριά από την Αίγυπτον και το ωνόμασαν Ντουρ νταγ. θέλει να ειπή. στάσου βουνό πάλιν. Ο Εβραίος δεν επίστευσεν και λέγει Πάλιν λέγει το Ευαγγέλιον πως όποιος έχει πίστιν, ανίσως και τύχη ανάγκη να πιή θανάσιμον φαρμάκι, δεν αποθαίνει. λοιπόν πρόσταξε τον Πατριάρχην να του κάμω ένα φαρμάκι να το πίη …. Ο Εβραίος παρεσκεύασε ιδίαις χερσίν ένα φαρμάκι, το οποίο μόνο να το ήγγιζες στα χείλη θα απέθνησκες. Ο Πατριάρχης ήπιε όλο το ποτήρι και δεν έπαθε τίποτε. Και λέγει τώρα στον βασιλιά. «Πες του να ξεπλύνη τώρα το ποτήρι και να πιη το ξέπλυμα». Και μόλις το ήπιε ο Εβραίος πέθανε μπροστά σε όλους!
——Για τους δύσπιστους να σημειώσω ότι το θαύμα επιβεβαιώνει και ο όσιος Θεόφιλος ο Μυροβλήτης ο Βατοπεδινός (λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;), πρωτοσύγκελος του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως αγ. Νήφωνα, που στάλθηκε από τον Πατριάρχη στην Αίγυπτο για να διαπιστώσει το θαύμα της μετακινήσεως του όρους Ντουρ Νταγ. Τέτοια θαυμαστά έκαναν και κάνουν αγαπητοί «εθνομηδενιστές» αναγνώστες του αμαρτωλού μας ιστοχώρου οι Ρωμιοί Άγιοι και μην τολμήσετε να αμφισβητήσετε τα λεγόμενα του επίσημου Διαφωτιστή, Προφήτη και Εθναπόστολου του Γένους Αγίου πατρο-Κοσμά, γιατί ο Μίκης Θεοδωράκης θα ζητήσει να σας αφαιρεθεί το διαβατήριο και να εξοριστείτε στη Νιγηρία, ο Αλέξης Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) θα σας καταγγείλει για απόπειρα «επαναφήγησης της ιστορίας μας», ο δε διδάκτωρ της Ιατρικής Ιωαννίνων αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα αποκαλύψει ότι κατευθύνεσθε από «διεθνές κέντρο εξαρτώμενο από ύποπτους χώρους με εχθρικούς σκοπούς κατά της πατρίδος και της πίστεώς μας» (1989, επίθεση σε Χριστιανούς Μ.του Ιεχωβά, της Βοιωτίας) . ΥΓ
ΠΗΓΗ: http://roides.wordpress.com/2013/06/24/24jun13/


2 σχόλια:

  1. Α ΡΕ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το σιχαμα τον μητροπολιτη ποτε δεν τον χωνεψα ουστ σκατοτραγοι!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html