Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ"ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ"!!ΕΞΑΛΟΣ Ο ΣΥΝΩΜΟΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΕΥΓΕ ΥΠΟΥΡΓΕ



Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 74 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα. 
Στο τέλος του μνημοσύνου για τους εκτελεσθέντες από τα
γερμανικά στρατεύματα κατοχής, την 13η Δεκεμβρίου 1943 ο Αμβρόσιος πήρε στα χέρια του το Εβραιοχριστιανικό Ευαγγέλιο και κάλεσε τον κ. Σκουρλέτη να έρθει κοντά και να το δει.

 Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αφού το έδειξε και εξιστόρησε το γεγονός, προέτρεψε τον κ. Σκουρλέτη να το ασπαστεί. Ο υπουργός χαμογέλασε, έκανε μια μικρή υπόκλιση αλλά δεν το ασπάστηκε σπρώχνοντας το μακριά, με τον Μητροπολίτη να ξαφνιάζεται και να τον προτρέπει τουλάχιστον να κρατήσει αυτήν την ανάμνηση από την επίσκεψή του στον μαρτυρικό τόπο.
Ένα μεγάλο εύγε στον Σκουρτελη έχει μάθει ο φασίστας Αμβρόσιος να τον υπακούν τα Εβραιοχριστιανικα πρόβατα και χαλαστηκε από την αντίδραση του Σκουτέλη!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html