Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Κίνηση Πολιτών Ρόδου για τα εθνικά δίκαια: Γιατί ναυάγησε η συγκέντρωση και ποιοι δεν θέλουν να υπάρχει υγιής πατριωτικός χώρος στην Ρόδο;



Η συγκέντρωση δημιουργήθηκε μέσο διαδικτύου απο Ρόδιους  πατριώτες.
Η σύμπνοια στο εθνικό θέμα που ταλανίζει την χώρα ήταν αυτό που μας ένωσε, ξεκινήσαμε με στοίχημα να καταφέρουμε, και να μαζέψουμε τον πατριωτικό
χώρο της Ρόδου για κοινό καλό.

Ετσι δημιουργήσαμε την Κινηση πολιτών Ρόδου για τα εθνικά θέματα. 
Μετά απο αυτό χωρίς την βοήθεια κανενός,αν και ζητήσαμε χάρη απο υψηλόβαθμο στέλεχος της περιφέρειας να μας παραχωρήσει μια μικροφωνική για την συγκέντρωση,και  δεν  ικανοποιήθηκε, προσπαθήσαμε μέσο διαδικτύου να ενημερώνουμε τον κόσμο.
Μια εφημερίδα μόνο έγραψε προς τιμήν της για την εκδήλωση και τους ευχαριστούμε.
Κόσμος κατέφθανε και πιστέψαμε προς στιγμής οτι η εκδήλωση θα πετύχει.
 Θα καταφέρναμε να στείλουμε το μήνυμα στους κυβερνώντες, όπως και στους καπήλους σκοπιανούς.
 Τα πράγματα όμως άλλαξαν, όταν ομάδα της χρυσής αυγής ανέβηκε στα σκαλιά του δημαρχείου, ανοίγοντας ένα πλακατ που έγραφε "Η Μακεδονία είναι Ελληνική" και απο κάτω Χρυσή Αυγή.
Αμέσως άνθρωποι που ήταν με τις οικογένειες τους άρχισαν να φεύγουν βιαστικά, άλλοι φώναζαν να κατεβάσουν το πλακατ και αποχωρούσαν, αυτοκίνητα σταματούσαν για να έρθουν στην συγκέντρωση και ξανά έμπαιναν στα αυτοκίνητα τους και έφευγαν. 
Αφότου καταλάβαμε τι συμβαίνει, και αφού τους ζητήσαμε να κατεβάσουν το πλακάτ  γιατί έδιωχνε τον κόσμο και δεν το κατ έβαζαν, φύγαμε εμείς απο το σημείο  και πήγαμε έξω απο τον βωμό της πατρίδας απέναντι τους, γιατί ο αντίκτυπος σε περίπτωση επεισοδίων θα ήταν αποθαρρυντικός για τις επόμενες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τους πολίτες  που θα ήθελαν να διαμαρτυρηθούν μαζί μας σε διάφορα εθνικά θέματα.
  Για όλα τα παραπάνω που συνέβησαν ζητούμε συγνώμη απ΄τους πατριώτες της Ρόδου περι των 200 ατόμων που ήρθαν, και  άλλων τόσων που έφυγαν,  για τον μη επαρκή σχεδιασμό της εκδήλωσης.

 Η μπαμπεσιά της Χρυσής αυγής να καπηλευθεί  την συγκέντρωση μας μάλλον πέτυχε, αφού απέτρεψε με την παρουσία της, τους πολίτες που δεν υπόκεινται με τις ιδεολογίες του εθνικοσοσιαλισμού.
  Αυτο που συνέβη μπορούμε  να το λάβουμε ως ένα καλό μάθημα, για να γίνουμε πιο σοφοί και προσεχτικοί την επόμενη φορά, που απλά θα αποκλείεται η παρουσία της και των μελών της στις διοργανώσεις μας.

Θα πρέπει ωστόσο να παραδεχτούμε την συμβολή της χρυσής αυγής στην στοχοποίηση των πατριωτών ανα την χώρα με την ρετσινιά του φασίστα!  
Καταλήγοντας πρέπει να αναφέρουμε επίσης  την απαξίωση της εκδήλωσης και του σκοπού της, απο τον ΘρακοΜακεδονικό σύλλογο Ρόδου που απλά δεν υπάρχει, τους συλλόγους της εθνοφυλακής Ρόδου για την σιγή ιχθύος , για την αόρατη εμφάνιση του σύλλογου εφέδρων, την περιφέρεια και δήμο, που με την περιφρονητική στάση τους,δεν συνέδραμαν να διευκολύνουν με μέσα την εκδήλωση για να σταλθεί το μήνυμα εκεί που έπρεπε .
Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να υπάρχει πατριωτικός χώρος στην Ρόδο;'Κινηση πολιτών Ρόδου για τα εθνικά δίκαια'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html