Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!


ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!

Μετά την καταγγελία του συμπατριώτη μας πως δεν έβρισκε εργασία λόγο ότι η ντόπιες εταιρείες προτιμούσαν αλλοδαπούς αλλά και την  έκκληση  των μπλόκ ελευσις διαγοριδών- και παραπονα ρόδου για να ευαισθητοποιηθούν εργοδότες και να προσλαμβάνουν Έλληνες στης δουλειές τους και όχι
αλλοδαπούς η εταιρία Βούλγαροι ανταποκρίθηκε πρώτη στο κάλεσμα ,απόλυσε όλους τους αλλοδαπούς εκτος ενός' από την εταιρεία και πήρε Έλληνες οδηγούς αλλα και στην αποθήκη αποθηκάριο.

Αυτό είναι προς τιμήν της εταιρείας που δείχνει τον δρόμο και στους υπολοιπους εργοδότες και εταιρίες να κάνουν το ίδιο.

Τώρα σε οποια εταιρία έχουν κάνει το ίδιο και δεν έχουμε ειδοποιηθεί παρακαλούνται να  μας ειδοποιήσουν για να προβάλουμε της εταιρίες του διαδικτυακά!!!!

Επίσης θα ήθελα να  σας ενημερώσω πως ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Σ.Π  βρήκε εργασία και ευχαριστούμε την εταιρεία που τον κάλυψε εργασιακά.
Σχετικό δημοσίευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html