Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

«Ανοιξε η γη και κατάπιε» τον 45χρονο Ισραηλινό με τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΠΕΙΡΑ

«Ανοιξε η γη και κατάπιε» τον 45χρονο Ισραηλινό με τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών
Στην έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 45χρονου υπηκόου Ισραήλ  Z.  H. H., που φέρεται ως ο μεταφορέας και αποθηκευτής της εγκληματικής οργάνωσης, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών μέσω Ρόδου, προχωρεί σύμφωνα με τις πληροφορίες η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου.
Θυμίζουμε ότι προχθές κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι στην ίδια υπόθεση η 27χρονη Γερμανίδα S. – Υ. K. του S. και δύο Λετονοί E. H. του U. 27 ετών και G. Ν. του V. 24 ετών, οι οποίοι δεν διαφώτισαν τις έρευνες ως προς την τύχη του συνεργού τους, που εξακολουθεί να αγνοείται αλλά και την δράση και την δραστηριότητα του κυκλώματος.
Πιο συγκεκριμένα οι τρείς κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά την κατηγορία της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι ο 45χρονος υπήκοος Ισραήλ, συγκατηγορούμενος τους, τους είναι παντελώς άγνωστος.
Όπως κατέθεσαν, ενώ ο 45χρονος αφίχθη στη Ρόδο από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας στις 17 Σεπτεμβρίου 2016, είχε εκδώσει εισιτήριο μετ’ επιστροφής για τις 24 Σεπτεμβρίου 2016 και διέμενε κατόπιν κρατήσεως για τις ημερομηνίες 26 Σεπτεμβρίου 2019 έως 29 Σεπτεμβρίου 2016 σε ξενοδοχείο του Φαληρακίου, εξαφανίστηκε χωρίς γνωστή στις αρχές αιτία, τουλάχιστον από τις 28 Σεπτεμβρίου 2016, αφήνοντας εντός του δωματίου του, όλα του τα προσωπικά είδη (μεταξύ των οποίων η ταυτότητά του, πορτοφόλι, κινητό τηλέφωνο κ.α.) καθώς και τις αποσκευές με τις ναρκωτικές ουσίες, συνολικής αξίας το κατώτερο 419.480 ευρώ και το μέγιστο 1.371.360,00 ευρώ.
Οι αποσκευές με το περιεχόμενό τους επιχειρήθηκε να ανακτηθούν με ασυντόνιστες ενέργειες από ένα ή περισσότερα άτομα (την πρώτη φορά γυναίκα ζήτησε να μιλήσει μαζί του, την άλλη φορά άνδρας τηλεφωνικά ζήτησε να μιλήσει μαζί του κ.ο.κ.), εν τέλει δε συνελήφθησαν εκείνοι.
Υποστηρίζουν ακόμη ότι δεν έχουν ταυτοποιηθεί με τα πρόσωπα που πραγματοποιούσαν τις τηλεφωνικές κλήσεις, άρα δεν αποκλείεται να υπήρχαν κι άλλα πρόσωπα, που να προσπαθούσαν να τις ανακτήσουν.
Ισχυρίστηκαν ακόμη ότι,,,Περισσότερα εδώ Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html