Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

«Χωρίς την Τουρκία καμία απόφαση για το μέλλον της Μοσούλης»Οκτώβριος 18, 2016.

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Φικρί Ισίκ, δήλωσε ότι η Τουρκία θα συμμετάσχει στην επιχείρηση της Μοσούλης.«Έχουμε συμφωνήσει με τις συμμαχικές δυνάμεις για τη συμμετοχή των αεροπορικών μας δυνάμεων στην επίθεση στην Μοσούλη. Χωρίς την Τουρκία για το μέλλον της Μοσούλης δεν είναι δυνατόν να ληφθούν αποφάσεις», είπε.Το δημοσίευμα σημειώνει ότι και ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι «η Τουρκία έχει ιστορική ευθύνη. Πρέπει να συζητήσουμε. Ήδη, οι διπλωματικές διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη».Η ίδια πηγή  σημειώνει ότι εκατοντάδες άμαχοι που κατέφεραν να διαφύγουν από τη Μοσούλη έχουν φθάσει την πόλη Καγιάρ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ιρακινού στρατού.Προβλέπεται να εγκαταλείψουν την πόλη δεκάδες χιλιάδες όταν σφίξει η πολιορκία της Μοσούλης. Οι σημερινές φωτό είναι ενδεικτικές της φυγής των αμάχων.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίουπαραγωγήςhttp://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html