Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Έλευθεροι για ληστείες και κλοπές τα τσιγγανάκια


Καρακόνερο τσιγγάνοι

Ολοκληρώθηκε η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου γύρω από την δράση τριών ανήλικων τσιγγάνων, στους οποίους αποδίδονται κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.
Κατηγορούμενοι είναι συγκεκριμένα τρείς υπότροποι ανήλικοι, ηλικίας 14, 16 και 16 ετών, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρελεύσεως του αυτοφώρου.
Στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου καταγγέλθηκαν συγκεκριμένα ληστείες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων από τους χώρους στάθμευσης των σούπερ μάρκετ «LIDL» και «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» στην λεωφόρο Ρόδου – Καλλιθέας και περιμετρικά του καταυλισμού του Κορακόνερου.
Την 7η Νοεμβρίου 2016 οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 14χρονο, γνώριμο τους από άλλες υποθέσεις ναρκωτικών, τα χαρακτηριστικά του οποίου ταίριαζαν στις περιγραφές που είχαν δώσει θύματα κλοπών. Τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν.
Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 14χρονος μαζί με τους άλλους δύο 16χρονους, ανήλικους, συνεργούς του, με την χρήση σωματικής βίας αποσπούσαν διάφορα αντικείμενα από ηλικιωμένους πελάτες των ανωτέρω σούπερ μάρκετ, την χρονική στιγμή που αυτοί τοποθετούσαν τα προϊόντα που αγόραζαν στα αυτοκίνητα τους.
Προέκυψαν συγκεκριμένα μέχρι στιγμής τα εξής:
Την 1η Νοεμβρίου 2016 ο 14χρονος αφαίρεσε από περίπτερο στο Κορακόνερο, δίπλα στην καφετέρια «Ανάσα» 10 μπύρες.
Την 3 Νοεμβρίου 2016 και οι τρείς μετέβησαν εκ νέου στο ίδιο περίπτερο και ο πρώτος  ,,,περισσότερα στην πηγή Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html