Αμερικανικές εκλογές και στο βάθος ο ναός του Σολωμόντος (ΒΙΝΤΕΟ)Σύμφωνα με έναν Αμερικανό ερευνητή, τον Anders, σε ένα δημοσίευμα του στις 15 Νοεμβρίου στην εφημερίδα "The Times of Israel" αποκαλύπτει πως η εβραϊκή τάξη των Σανχεντρίν ήταν αυτή που συνέβαλε καθοριστικά στην εκλογή
του Τραμπ.
Η επιδίωξη των Σανχεντρίν είναι ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνεργασία με τον Βλαδίμηρο Πούτιν, (???) να βοηθήσουν τους Εβραίους στην οικοδόμηση του ναού του Σολομώντος στην Ιερουσαλήμ, το αρχαίο αυτό όνειρο που ακολουθεί τους Εβραίους εδώ και 2000 χρόνια.


ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΙ!!
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Breaking Israel News, το Συνέδριο Σανχεντρίν καλεί τον εκλεγμένο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκπληρώσουν τον «βιβλικό» ρόλο τους ξαναχτίζοντας τον Ιουδαϊκό ναό στην Ιερουσαλήμ!!!
Ο ραβίνος Χιλέλ Βάις, ομιλητής του Συνεδρίου Σαχεντρίν, εξήγησε ότι οι εκλογές στις ΗΠΑ συνέβαλλαν αρκετά στην δυνατότητα να πραγματοποιηθεί τελικώς το αιώνιο αυτό Ιουδαϊκό όνειρο.
Στο Συνέδριο Σανχεντρίν δηλώνουν πως είναι έτοιμοι για την επανοικοδόμιση του ναού. Σε επιστολή του Σανχεντρίν αναφέρεται πως η απρόσμενη νίκη του Τραμπ είναι λόγω της στήριξής του προς την Ιερουσαλήμ και υπενθυμίζει στον Τραμπ την προεκλογική του υπόσχεση να μεταφέρει την Αμερικανική πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ , αναγνωρίζοντας έτσι αποτελεσματικά την πόλη ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Ήδη με το νομοσχέδιο της Πρεσβείας των Ιεροσολύμων το 1995 είχαν αρχίσει οι προσπάθειες για μεταφορά της πρεσβείας, αλλά είχε τελικώς αυτό ακυρώθηκε από όλους τους Αμερικανούς προέδρους που πέρασαν από τότε. Σήμερα, με την προεδρία του Τραμπ, το Σανχεντρίν τον καλεί να ανακαλέσει αυτήν την ακύρωση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Ακόμη το Σανχεντρίν υπενθύμισε στην επιστολή του τη σχέση του Πούτιν με τον Ναό καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, (???), ο ίδιος στο τρίτο επίσημο ταξίδι του στο Ισραήλ το 2012, επισκέφτηκε το Δυτικό Τείχος προσευχόμενος διαβάζοντας ψαλμούς από εβραιορωσικό προσευχητάριο.
trump-putin-temple.jpg
Ύστερα από αυτήν την αξιοσημείωτη συνάντηση, το Συνέδριο Σανχεντρίν καλεί σε επιστολή του τον Πούτιν να εκπληρώσει την προσευχή του αυτή. Συγκεκριμένα, ο ραβίνος Βάις εξηγεί πως: «οι ηγέτες της Ρωσίας και της Αμερικής μπορούν να οδηγήσουν τα έθνη όλου του κόσμου σε παγκόσμια ειρήνη με το χτίσιμο του Ναού, την πηγή της ειρήνης. Αυτό θα αντισταθμίσει τις επαίσχυντες αποφάσεις της UNESCO οι οποίες αποτελούν τη ριζική αιτία της αυξανόμενης βίας και του τρόμου». Όπως φαίνεται η φιλοδοξία των Εβραίων φτάνει σε τέτοιο σημείο που γίνονται προσπάθειες προσέγγισης όλων των ισχυρών ηγετών προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους. -