Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Τα Εγκλήματα πολέμου άρχισαν !! Οι Τούρκοι στρατιώτες σκότωσαν στα σύνορα με τη Συρία 165 πρόσφυγες – 35 ήταν παιδιά- οι Ρώσοι στο πλευρό τους !!!!

Οι Τούρκοι στρατιώτες σκότωσαν στα σύνορα με τη Συρία 165 πρόσφυγες – 35 ήταν παιδιά


Σχεδόν 165 Σύροι πρόσφυγες, συμπεριλαμβανομένων 31 παιδιών και 15 γυναικών, σκοτώθηκαν από Τούρκους συνοριοφύλακες στρατοχωροφύλακες μέσα στο 2016, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Ένα από τα παιδιά που σκότωσαν οι Τούρκοι στρατοχωροφύλακες ήταν ηλικίας έξι
ετών.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επισημαίνει ότι η Τουρκία πρέπει να σταματήσει να σκοτώνει τους πρόσφυγες που προσπαθούν να εισέλθουν στο έδαφός της και ζητά από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες να ασκήσει πίεση στην Τουρκία ώστε να σταματήσουν οι φόνοι στα σύνορα.
Να σημειωθεί εδώ ότι η πλειονότητα των προσφύγων που σκοτώνει η Τουρκία προέρχονται από τις κουρδικές περιοχές της Συρίας ενώ ο «ευαίσθητος» ΟΗΕ δεν έχει ορθώσει ούτε μια λέξη για τους φόνους προσφύγων στα τουρκικά σύνορα.
Εκτός από τους ανθρώπους που έχουν σκοτώσει οι Τούρκοι στρατοχωροφύλακες, δεκάδες ακόμα πρόσφυγες έχουν συλληφθεί και ξυλοκοπηθεί – βασανιστεί άγρια πριν τους επιστρέψουν πίσω στη Συρία.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κάλεσε επίσης την Τουρκία να ανοίξει ασφαλή περάσματα για τους πρόσφυγες ώστε να μην πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης λαθροδιακινητών και επίσης να δώσει τα ονόματα των Τούρκων στρατιωτών και στρατοχωροφυλακών που διέπραξαν τα εγκλήματα.
Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι ήδη φιλοξενεί στο έδαφος της 3 εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html