Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Δαμασκός: Επτάχρονο κορίτσι – βομβιστής αυτοκτονίας, σε αστυνομικό τμήμα


«Στη Δαμασκό επτάχρονο κορίτσι ανατινάχτηκε σε αστυνομικό τμήμα», γράφει το  ρωσικό δημοσίευμα

Σήμερα στο κέντρο της πρωτεύουσας της Συρίας, Δαμασκό, έγινε τρομοκρατική επίθεση.
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται στην πολυσύχναστη συνοικία Αλ Μιντάν.
Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, στο αστυνομικό τμήμα πήγε ένα κορίτσι επτά χρονών που δήλωσε ότι ‘έχασε’ τους γονείς του και τους έψαχνε. 


Κατά τη συζήτηση αυτή έγινε η έκρηξη και αποδείχθηκε ότι παιδί ήταν βομβιστής αυτοκτονίας. Το μικρό κορίτσι φορούσε ζώνη βομβιστή αυτοκτονίας και έφερε συσκευή η οποία πυροδοτήθηκε από μακριά με τηλεχειρισμό.Το κορίτσι διαμελίσθηκε, ενώ τρεις αστυνομικοί που ήταν στο αστυνομικό τμήμα τραυματίσθηκαν.
Πρόκειται για την πρώτη βομβιστική επίθεση κατά το τελευταίο εξάμηνο.

 Η τελευταία έγινε στις 11 Ιουνίου στο ναό Ζάιντα Ζάινταμπ, όπου τρομοκράτες του ‘ισλαμικού κράτους’ πυροδότησαν βόμβα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και να  τραυματισθούν δεκάδες.Τελευταία, οι τρομοκράτες του ‘ισλαμικού κράτους’ χρησιμοποιούν ανηλίκους για προκαλέσουν θανάτους και σύγχυση στον πληθυσμό.--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  τουιστολογίου παραγωγήςhttp://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html