Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Συρία: Οι επαναστάτες ευχαρίστησαν το Ισραήλ για την επίθεσή του σε συριακή αεροπορική βάση
Εκπρόσωπος των ανταρτών της Συρίας ευχαρίστησε το Ισραήλ για την πρόσφατη επίθεσή του στην αεροπορική βάση Μέζε, νότιο-δυτικά της Δαμασκού.
Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα «i24news» ο Χαλέφ Χαλάφ, δικηγόρος και ανώτερο στέλεχος του Επαναστατικού Διοικητικού Συμβουλίου της Συρίας, δήλωσε ότι «αν το Ισραήλ επαναλάβει ό, τι έκανε σήμερα το πρωί (πυραυλική επίθεση), θα πετύχουμε τη νίκη μέσα στις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε: « Είμαστε ευγνώμονες του Ισραήλ για την πυραυλική επίθεση στην αεροπορική βάση Μέζε».Επιπλέον, ο Χαλάφ αρνήθηκε πληροφορίες σχετικά με δεινά των αναρτών στο Χαλέπι.


«Στον πόλεμο είναι ορισμένες φορές απαραίτητο οι Ισλαμιστές να υποχωρούν, ειδικά όταν αντιμετωπίζουν πολλές χιλιάδες κακοποιούς (εννοεί τον συριακό στρατό) και μισθοφόρους από το Ιράν, τη Ρωσία και την Κίνα, παλεύοντας με το καθεστώς», είπε ο Χαλάφ, σύμφωνα με την πηγή.


Σημειώνεται ότι μετά από δύο ημέρες συγκρούσεων με τους εξτρεμιστές της ισλαμικής ομάδας ‘Τζάις αλ Ισλάμ’, ο συριακός στρατός κατάφερε να καταλάβει την πόλη Χαούς αλ Σαλάκ στην ανατολική Γούτα.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  τουιστολογίου παραγωγήςhttp://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html