Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Εντοπίστηκε ένα από τα μαύρα κουτιά του ρωσικού Τουπόλεφ...


Εντοπίστηκε ένα από τα μαύρα κουτιά του ρωσικού Τουπόλεφ (Βίντεο)Εντοπίστηκε από δύτες ένα από τα μαύρα κουτιά του στρατιωτικού αεροπλάνου Τουπόλεφ που συνετρίβη στα ανοικτά των ακτών του Σότσι, την...
Κυριακή, όπως αναφέρει στρατιωτική πηγή. Οι ειδικοί ερευνητές αναμένουν, εξετάζοντάς το να πάρουν απαντήσεις για τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους.

«Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας, ένα από τα μαύρα κουτιά βρέθηκε κάτω από την καμπίνα του αεροσκάφους», δήλωσε στρατιωτική πηγή, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο RT. Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές 

Όπως τονίζεται, συνολικά 45 πλοία, 15 βαθυσκάφη, 192 δύτες, 12 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης στην περιοχή που συνετρίβη το Tu-154.

Περισσότερες από 24 ώρες μετά τη συντριβή του Τουπόλεφ, λίγο μετά την απογείωσή του από το Σότσι, οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας, ενώ το σενάριο μιας τρομοκρατικής ενέργειας μοιάζει να απομακρύνεται.

Προς το παρόν, ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ διατύπωσε την εκτίμηση ότι:

«Το σενάριο μιας τρομοκρατικής ενέργειας απέχει πολύ από την κορυφή του καταλόγου» των πιθανών αιτίων της τραγωδίας.

Επιπλέον, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες (FSB) επιβεβαιώνουν από την πλευρά του ότι κανένα «στοχείο ή γεγονός» δεν πιστοποιεί το σενάριο της επίθεσης.

«Τα επικρατέστερα σενάρια είναι η διείσδυση ενός ξένου σώματος στον κινητήρα, (ο ανεφοδιασμός) με καύσιμα κακής ποιότητας που οδήγησε στην απώλεια ισχύος, (…) ένα σφάλμα του κυβερνήτη ή η μηχανική βλάβη στο αεροσκάφος» διευκρίνισε η FSB σύμφωνα με ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

“Κρατηθείτε πέφτουμε” φώναξαν οι πιλότοι του μοιραίου Τουπόλεφ

Την ίδια στιγμή, μία νέα πληροφορία σχετικά με την πτώση του μοιραίου Τουπόλεφ βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφαξ, οι πιλότοι του Τουπόλεφ, είπαν στους επιβάτες “Κρατηθείτε, πέφτουμε” λίγα δευτερόλεπτα πριν το ρωσικό αεροπλάνο συντριβεί στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με την FSB, έχουν βρεθεί αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας και έχουν κληθεί να καταθέσουν. Υπάρχει επίσης ένα βίντεο, τραβηγμένο από κάμερα στο παρμπρίζ αυτοκινήτου, το οποίο εξετάζεται.

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αποδείξεις ή ενδείξεις που να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας τρομοκρατικής ενέργειας ή δολιοφθοράς", πρόσθεσε η υπηρεσία...


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html