Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Αγνοείτε εθνικό φρόνημα ! Η "νήσος Μάλτα" αναγνώρισε τα Σκόπια με το συνταγματικό τους όνομα,, και στην κυβέρνηση ο μήνας έχει 9 -Κουρούμπλης, οτι να νε,, με τον πρέσβη της Μάλτας εν όψει τριμερούς,διαβάστε!!

kouroumplis-kouskouiri.jpg

Παναγιώτης Κουρουμπλής - Τζόζεφ ΚουσκουίριΟ Παναγιώτης Κουρουμπλής συναντήθηκε με τον Τζόζεφ Κούσκουιρι, πρέσβη της Μάλτας στην Ελλάδα


Η ναυτιλία και η διαχείριση της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε την Τρίτη ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον πρέσβη της Μάλτας στην Ελλάδα, Τζόζεφ Κούσκουιρι, εν όψει της τριμερούς συνάντησης
των τριών ομολόγων υπουργών Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου.
Ο Π. Κουρουμπλής έθεσε στον πρέσβη την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που προωθεί το υπουργείο Ναυτιλίας για την αναβάθμιση της ευρωπαϊκής νησιωτικής πολιτικής. 
Πιο συγκεκριμένα, επανέλαβε την πρότασή του για οριζόντια συμπερίληψη ρήτρας νησιωτικότητας, καθώς και σχετικής Έκθεσης Αξιολόγησης Επιπτώσεων σε κάθε νομοθετική πράξη της Ε.Ε., ταυτόχρονα με την οριζόντια συμπερίληψή της στα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία.
Προέκρινε, επίσης, τη χρηματοδότηση καινοτόμων δράσεων για τα νησιά από τα ήδη υφιστάμενα διαρθρωτικά ταμεία, θέτοντας ζητήματα όπως το μεταφορικό ισοδύναμο, το κόστος πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας κ.ά., ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη αναχαίτισης του αισθήματος αποκλεισμού και ανασφάλειας που βιώνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες – κάτοικοι των ελληνικών νησιών, καθώς και στη μείωση των επιπτώσεων της νησιωτικότητας.
Από πλευράς του, ο Μαλτέζος πρέσβης υπογράμμισε την ανάγκη περαιτέρω ενδυνάμωσης των σχέσεων των δύο κρατών σε νέα πεδία οικονομικής συνεργασίας, επικρότησε την πρωτοβουλία για μια ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή νησιωτική πολιτική, αναφερόμενος ταυτόχρονα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η Μάλτα, όπως αυτό των ακτοπλοϊκών συνδέσεων και της διπλής νησιωτικότητας. 
Επίσης, αναφερόμενος στη διαχείριση της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης, στήριξε τη θέση για δίκαιη κατανομή των βαρών σε ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα, που πρέπει να αντιμετωπιστεί από κοινού.

Αk: Κουρούμπλη η απόφαση του κρατιδίου της Μάλτας κρίνεται εχθρική προς τα εθνικά συμφέροντα και δίκαια,, εσύ μάτια δεν έχεις, και λυπούμαι για αυτήν την εξέληξη, μυαλό όμως έπρεπε να έχεις,, υπουργός είσαι, και καλά εσύ ,η κυβέρνηση σου και οι υπηρεσίες δεν ενημερώνουν ; ουτε για τα μάτια μια επίπληξη και δυσφορία ,,,τίποτα;;;;;
Περι της αναγνώρισης των σκοπιανών απο την Μάλτα ΕΔΩ


πηγή: http://www.efsyn.gr/arthro/synantisi-koyroympli-me-ton-presvi-tis-maltas-en-opsei-trimeroys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html