Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ομογένεια Η.Π.Α«Χαρά στους χασομέρηδες! Χαρά στους αρλεκίνους!... κι οι χαροκόποι αδιάντροποι και πόρνη η Ρωμιοσύνη!»


Πρωθυπουργέ και υπουργέ Εξωτερικών Ελλάδας, να χαίρεστε τον ανεύθυνο-γραφικό υφυπουργό σας. Σας ''τιμά'' και σας ''αξίζει''

Ο Τέρενς Κουίκ ''τέλειωσε'' γιά τον απόδημο

Ελληνισμό. Αποδείχτηκε, άσχετος, ανεύθυνος και ''γραφικός'', με ΜΗΔΕΝΙΚΟ έργο. Eπίσης, δεν προστάτευσε τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους, αδιαφόρησε προκλητικά γιά ΑΠΑΤΕΣ εις βάρος του ελληνικού Δημόσιου (ενώ είχε ενημερωθεί με λεπτομέρειες). Yποτίμησε πολύ την νοημοσύνη της Ομογένειας με τις -χωρίς ουσία και αποτέλεσμα- ''βαρύγδουπες δηλώσεις και εξαγγελίες''. Ενδιαφέρθηκε μόνο γιά ταξίδια στο εξωτερικό (μαζί και η... ''ημερήσια αποζημίωση'') με κρατικό χρήμα.ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Το ελληνικό Δημόσιο, έχει ζημιωθεί με εκατομ. δολάρια τις τελευταίες δύο δεκαετίες, εξαιτίας ασυνείδητων Ελληνοαμερικανών (βασικά Εκπαιδευτικών, αλλά και άλλων π.χ. ''αγροτών'') που λαμβάνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ συντάξεις από την Ελλάδα, χωρίς ποτέ να εργαστούν στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας διεφθαρμένους διπλωμάτες στις ΗΠΑ και διεφθαρμένους υπάλληλους υπουργείων στην Ελλάδα. Αν και το πρόβλημα είναι γνωστό, πολιτικοί και δημόσιοι Οργανισμοί στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, αδιαφορούν.
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ: Ασυνείδητοι Ομογενείς, ειδικά στις ΗΠΑ, έχουν ''ρημάξει'' το -χρεοκοπημένο- ελληνικό κράτος ως αποδέκτες, ακόμα και ΤΩΡΑ, ''συντάξεων-μαϊμού'' από την Ελλάδα. Πρόκειται βασικά γιά εκπαιδευτικούς σε ομογενειακά σχολεία που ΟΥΔΕΠΟΤΕ εργάστηκαν στην Ελλάδα, αλλά παίρνουν σύνταξη (και) από το ελληνικό κράτος ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αν και νόμος στην Ελλάδα το απαγορεύει. Την ίδια ώρα λαμβάνουν την σύνταξή τους από το αμερικάνικο κράτος, ως -φορολογηθέντες- Αμερικανοί πολίτες. Παράνομες συντάξεις λαμβάνουν και δήθεν (πρώην) ''αγρότες'' στην Ελλάδα, Ομογενείς που ζουν στις ΗΠΑ και ουδεμία σχέση είχαν με την γεωργία... (TA YΠOΛΟΙΠΑ)

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Πρόσφατα βρέθηκαν πάλι στην Αθήνα, με έξοδα του ελληνικού Δημόσιου 4-5 ''βουλευτές ελληνικής καταγωγής'' από άλλες χώρες. Ουσιαστικά 2ης και 3ης κατηγορίας πολιτικοί, από πολιτειακά και όχι ''εθνικά'' Κοινοβούλια άλλων χωρών. Επισκέπτονται συχνά την Ελλάδα, οι 3 μόνιμα από ΗΠΑ και συμμετέχουν ακόμα και σε εργασίες κοινοβουλευτικών Επιτροπών (Επιτροπή απόδημου Ελληνισμού) της Βουλής των Ελλήνων. Δήθεν οι πολιτικοί των άλλων χωρών είναι ''η γέφυρα'' με την Ομογένεια. Δεν έχει σημασία αν δεν έχουν άμεση σχέση αυτοί με την Ομογένεια, αλλά γιά ασυνείδητους και ανεύθυνους επίπεδου υφυπουργού Εξωτερικών, δήθεν ''αρμόδιου γιά Απόδημους'', Τέρενς Κουίκ και τους γραφικούς βουλευτές Ελλάδας, ''βαφτίζονται'' όπως να 'ναι γιά ''εντυπωσιασμό'' αφελών στην Ελλάδα. Γιά τους πολιτικούς ΗΠΑ, αποδέκτες δωρεών και υπηρεσιών ξένου κράτους, ενημερώθηκαν ήδη οι αρχές της χώρας και τα πολιτειακά κοινοβουλευτικά τους Σώματα, γιά τα ''σχετικά''. Ο ανεύθυνος, γραφικός υφυπουργός Εξωτερικών, είχε ενημερωθεί γιά το πρόβλημα ΠΡΙΝ το ταξίδι των πολιτικών, ένα από τα πολλά, στην Αθήνα, αλλά ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ... 
(TA YΠOΛΟΙΠΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html