Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΡΟΔΟΣ ! ΠΟΡΝΟ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ !ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ [[[[ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ]]]]


Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας βιώνουμε τα επακόλουθα ενός αποτυχημένου μοντέλου ψευδεπίγραφης  κοινωνικής ευημερίας.

Πράγματι στη πατρίδα μας φαινομενικά επιφαίνεται σταθερότητα, και ευημερία, καταστήματα ,καφετέριες ταχυφαγεία, δείχνουν να
μην έχουν επηρεαστεί απο τις διαχρονικά οικονομικές κρίσεις,  θα μπορούσε κάποιος να αναλογιστεί που βρήκαν τα χρήματα οι πελάτες των καταστημάτων; η με τι κλάμα και φασαρία  υποχρέωσαν τους γονείς  να δώσουν την κινητήρια δύναμη της πληρωτέας διασκέδασης, απο το υστέρημα τους.
Γιατί πίσω  απ΄τις φωτεινές επιγραφές και καταστήματα  στα στενά των παλαιών συνοικιών όπως στις πολυκατοικίες εκτυλίσσεται κοινωνικό δράμα, παιδιά, κυρίος κορίτσια αναζητούν την εικονική  πραγματικότητα των Αθηναϊκών πρωϊνάδικων και αμερικάνικων εκπομπών στα μπαράκια.
Δυστυχώς για αυτά γιατί εκεί έξω μπορεί να τους περιμένει η εκμετάλλευση και ο εξευτελισμός.
  \
Το όλον κράτος  με τους σταρχιδιάρηδες υπαλλήλους του,  εκτός ορισμένων  περιπτώσεων, και τους κηφήνες εκλεγμένους, επαναπαύτηκαν οι μεν στο δεμένο τους γάιδαρο και οι δε στους  ευκολόπιστους χειραγωγημένους ψηφοφόρους τους.
Για κάποιον όμως που γνώρισε και άλλες πατρίδες και συστήματα τα πάντα φαίνονται να τρέχουν στον αυτόματο πιλότο εδώ πέρα, η  αν θέλετε τηλεκατευθυνόμενα,,,
Ενα παράδειγμα της πολιτικής αδιαφορίας είναι το θέμα που παρουσιάζουμε σήμερα, δεν θα γράψουμε τίποτα περισσότερο γιατι θα χρειαστούμε ώρες ατελείωτες γραψίματος ανώφελα.
Αξίζει για λίγο να αναλογιστούμε πόσα κόστισαν τα διαδικτυακά μηχανήματα στον δήμο Ρόδου; 
Δείτε την μαγνητοσκόπηση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html