Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Τουρκικό υποβρύχιο έξω από την Κω στα ελληνικά χωρικά ύδατα - αποδεικτική μαγνητοσκόπησηΠροκλήσεις δίχως τέλος απο τους Τούρκους στο Αιγαίο. Μετά τις συνεχείς παραβιάσεις των χωρικών υδάτων της χώρας μας με σκάφη του Τούρκικου λιμενικού και ακταιωρούς στην περιοχή των Ιμίων, μετά τις υπερπτήσεις και τις παραβιάσεις του FIR Αθηνών, οι Τούρκοι ξεπερνούν κάθε όριο περνώντας με υποβρύχιο μπροστά απο Έλληνες ψαράδες στην Κω σε Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του Newpost τις αντιδράσεις των ψαράδων. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το Τουρκικό υποβρύχιο να αναδύεται εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων, κάτι που αποδεικνύεται απο την παρουσία στο σημείο των ψαράδων οι οποίοι καταφέρονται κατά των Τούρκων. Το υποβρύχιο από το διαθέσιμο οπτικό υλικό δεν παρακολουθείται απο κάποιο σκάφος του λιμενικού ή πολεμικού της χώρας μας.


Το βίντεο τραβήχτηκε την περασμένη Πέμπτη και όπως σημειώνουν οι επιβαίνοντες στο Ελληνικό σκάφος, έχει καταγραφεί μεταξύ της Τουρκικής περιοχής Μπιτέζ και της Κω.

ΠΗΓΗ: http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html