Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

'Εξεστιν τοις ΑΝΕΛ-ίοις ασχημονείνΗ ασοβάρευτη-ανίκανη υπουργίνα Τουρισμού και οι...χορηγίες σε ελληνικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ, γιά ''τουριστική προβολή της Ελλάδας'' στους...'Ελληνες Νέας Υόρκης

Η υπουργίνα, παίζοντας παιχνιδάκια με κρατικό χρήμα, θα δώσει
και χορηγίες ''γιά να προβληθεί τουριστικά η Ελλάδα'', στην ελληνική παρέλαση γιά 25η Μαρτίου στην Νέα Υόρκη, δηλ. να ''προβληθεί'' σε 3-4.000 'Ελληνες, παρελαύνοντες και θεατές (στα πλαίσια του ανοίγματος των ΑΝΕΛ στην Ομογένεια και της φημολογούμενης ''συγκυβέρνησής'' τους με την ΝΔ).
Με υπουργίνα Τουρισμού μία ''φευγάτη ψωνάρα'', με τον ''Οργανισμό Τουρισμού'' (ΕΟΤ) υπό διάλυση και με γεν. Γραμματέα στο υπουργείο Τουρισμού έναν διαπλεκόμενο τεμπέλη (σύζυγο βουλευτίνας της ''ΝΔ'', που το παίζει και...''γαμπρός''), η Ελλάδα δεν πάει πουθενά. Θα αυξάνονται οι...''αλητοτουρίστες'' και θα μειώνονται τα έσοδα. Η χώρα ΔΕΝ σώνεται, ΔΕΝ έχει ελπίδα, με όλα αυτά τα ''σούργελα''

Η προηγούμενη, έπαιρνε τον ''γκόμενο'' αστυνομικό-σωματοφύλακα και ταξίδευε Αμερική γιά να ''προβάλει'' τον τουρισμό στους... 'Ελληνες της Αστόριας, Νέας Υόρκης, σε εποχές άγριας λιτότητας, εξαιτίας μνημονίων, ζώντας πλουσιοπάροχα, με κρατικό χρήμα, ''παραμυθένιες νύχτες και ημέρες'' στο Μανχάτταν. Ούτε τα προσχήματα κρατούσε και ο ''σοφός λαός'' της Ελλάδας, πλήρωνε και τα... ''κερατιάτικα'', μαζί με την καλοπέραση των προσωπικών τουριστικών ταξιδιών της, τον υπουργικό μισθό και την...''ημερήσια αποζημίωση γιά εξωτερικό''.
Η τωρινή, δεν έχει ίδια ''βίτσια'', αλλά διαφορετικά: ... (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html