Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Περιοδεύουσα ''θεατρική επιθεώρηση-κωμωδία'': Οι νέες παραστάσεις του Τέρενς ΚουίκΠρωθυπουργέ και υπουργέ Εξωτερικών, μαζέψτε τoν γραφικό-αδέσποτο, επειδή διασύρει -εκτός από

εσάς- και την Ελλάδα''Ρεσιτάλ'' σαχλαμάρας-ανευθυνότητας (και) στον Καναδά, του -επικίνδυνου στο εξωτερικό- ''τουρίστα'' υφυπουργού Τέρενς Κουίκ. ''Χαρίζει'' και... δάνεια!!! 
Η ''συνάντηση'' με τον πρωθυπουργό Καναδά και ο ευτελισμός ΠτΔ, πρωθυπουργού και Ελλάδας.
O  Τζ. Τρουντό κατάλαβε αμέσως, ότι έχει να κάνει με άσχετο ''ψώνιο'', υφυπουργό-πολιτικό Ελλάδας


'Οταν του δίνουν μικρόφωνο να μιλήσει ή όταν κάνει δηλώσεις, ειδικά εκτός Ελλάδας, ο ασοβάρευτος υφυπουργός Εξωτερικών, μετατρέπεται σε... ''ταύρο σε υαλοπωλείο'' και οι ''σαχλαμάρες'', γιά εντυπωσιασμό, ''πάνε σύννεφο''.
Ο υφυπ. Εξωτερικών, είναι ένας γραφικός πολιτικός, δηλ. ''αφηνιασμένο ψώνιο'', που ''ψοφάει'' για αυτοπροβολή, χωρίς ικανότητες και γνώση. Εξευτελίζει την κυβέρνηση και νευριάζει-υποτιμά την Ομογένεια. Συχνά ταξίδια στο εξωτερικό με κρατικό χρήμα, δηλώσεις, εξαγγελίες, συνεντεύξεις, φωτογραφίες, επαφές κ.ά. Αλλά από ΟΥΣΙΑ, δηλ. έργο-αποτελέσματα, το απόλυτο ΜΗΔΕΝ

Εκτός των άλλωνγραφικών που ''αμόλυσε'', ως ''μαυρογιαλούρος'' προσφέρθηκε και να... ''μεσολαβήσει'', γιά να ''χαριστεί- διαγραφεί'' δάνειο της ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ από τράπεζα (παλαιότερα, την Εθνική), που είχε δοθεί με την εγγύηση του ελληνικού Δημόσιου και την ''μεσολάβηση'' της Μιμής Λιάνη-Παπανδρέου. Γιά το δάνειο, είχαν δοθεί ''μίζες'' σε 'Ελληνες αξιωματούχους, σύμφωνα με κατάθεση πρώην πρόεδρου της Κοινότητας, στην αστυνομία Μόντρεαλ. O γραφικός Τέρενς Κουίκ, γιά να εντυπωσιάσει, ''εξάγγειλε''(!!!) σε εκδήλωση στο Μόντρεαλ (25 Μαρτίου), την ''μεσολάβησή'' του στον...Τσακαλώτο, γιά... ''διαγραφή του χρέους από την Ελλάδα'', αγνοώντας ότι η Εθνική Τράπεζα στον Καναδά αγοράστηκε χρόνια πριν από την Nova Scotia, η οποία, δεν θα κάνει ''διαγραφή'' χρέους... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)


Τον ''στολίζει'' και το ΠΑΣΟΚ (τομέας Απόδημων):
 ''Πέρασαν 4 μήνες διαμονής του στο Υπουργείο των Εξωτερικών και χάνουμε πια κάθε ελπίδα ότι υπάρχει κάποιο όραμα για τον Ελληνισμό της Διασποράς. Ούτε καν μια απλή στρατηγική διαφαίνεται. Μόνο συνεντεύξεις, ταξίδια και δημόσιες σχέσεις. Tα πολιτικά πόστα απαιτούν και παραγωγή πολιτικής''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html