Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Το αφηνιασμένο ψώνιο, ο βλαχοδήμαρχος Γ. Πατούλης, τι παριστάνει εμφανιζόμενος σε παρελάσεις μας στην Αμερική;
Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος θα είναι ο ''βασιλιάς καρνάβαλος'' της παρέλασης στην Νέα Υόρκη
Σε ''εγκύκλιό του γιά την 25η Μαρτίου'' και την

παρέλαση στην Νέα Υόρκη (Κυριακή 26 Μαρτίου '17), ο φευγάτος-αποτυχημένος αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, μιλά γιά...''κρίνους και ευαγγελισμούς''. Και το ερώτημα είναι, τι δουλειά έχει στην παρέλαση γιά την Επανάσταση του 1821; Γιά να υποδύεται τον ''βασιλιά-καρνάβαλο'' με... κρίνους στα χέρια, ''ευαγγελιζόμενος'';;;
Η ''ελληνική'' Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ επίσημα (και τυπικά) την ελληνική γλώσσαH ιστοσελίδα της, είναι από τώρα, μόνο στα αγγλικά... Επιβάλεται να έρθουν επειγόντως στις ΗΠΑ οι ''οξυδερκείς μαϊντανοί'' που υποδύονται τους πολιτικούς και υπουργούς Ελλάδας (με πρώτον τον γραφικό υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ), γιά να ''συγχαρούν'' πάλι αρχιεπίσκοπο και Αρχιεπισκοπή γιά ''όσα κάνουν γιά την διατήρηση της ελληνικής γλώσσας''.
Το ίδιο οφείλει να πράξει και ο ''οξυδερκής τουρίστας'', που υποδύεται τον πρέσβη μας στις ΗΠΑ, ο Λαλάκος, που έδινε ''συγχαρητήρια'' το καλοκαίρι στην Κληρικολαϊκή, σε αρχιεπίσκοπο και Αρχιεπισκοπή, γιά την...''προσφορά τους στην διατήρηση της ελληνικής γλώσσας''.
'Οπως είναι γνωστό, το εμπορικό παράρτημα του Βαρθολομαίου (που κάνει ''εξαιρετική δουλειά'' γιά την... Τουρκία), η Αρχιεπισκοπή μας στις ΗΠΑ, έχει καταργήσει σχεδόν σε όλες τις εκκλησίες τα ελληνικά και κλείνει ελληνικά σχολεία. Η εξέλιξη δικαιώνει το ''ΚΑΛΑΜΙ'' που ''φωνάζει'' γιά χρόνια, σε ότι αφορά τον βρώμικο ρόλο της φιλοχρήματης ''φιλελληνικής Αρχιεπισκοπής''.
'Eντονες φήμες ότι ο υπουργός 'Αμυνας Π. Καμμένος ΔΕΝ θα είναι στην παρέλαση-καρνάβαλο στην Νέα Υόρκη την Κυριακή
(Αν δεν είναι ο Καμμένος, τότε γιά τι πράμα καρνάβαλο μιλάμε; Μόνο με 'Αδωνι, Αλ. Τριανταφυλλίδη και Γ. Πατούλη; Ούτε καν με Τέρενς;)

Μία αξιόλογη εκδήλωση στην Βοστώνη: Democracy in Crisis? Greece, Europe & America: Exit to Where?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html