Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Οι πολιτικές-κομματικές αλητείες των γραφικών ΑΝΕΛ στις ΗΠΑ:


Με κρατικό χρήμα ''νομίζουν'' ότι θα αποκτήσουν ''ερείσματα, προσβάσεις'' στον χώρο της Ομογένειας, γιά να έχουν όφελος κομματικό και οικονομικό, χρησιμοποιώντας βασικά την διαπλεκόμενη Ελ. Κουντουρά και τον γραφικό Τ. Κουίκ. Το
αποτέλεσμα; Η Ομογένεια γελά με τα χάλια των ασυνείδητων τυχοδιωκτών του Π. Καμμένου...(Την Δευτέρα)Η υπουργίνα και ο γ.γ. του ΕΟΤ Δημ. Τρυφωνόπουλος, έχουν ''ρημάξει'' τον Οργανισμό, γιά προσωπικά (χωρίς ουσία-αποτέλεσμα) τουριστικά ταξίδια με κρατικό χρήμα και ο πρωθυπουργός... ''κοιμάται''.
Εβδομάδα, αφιερωμένη στην ΨΕΥΤΡΑ, διαπλεκόμενη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, 'Ελενα Κουντουρά
Την προκαλούμε ΔΗΜΟΣΙΑ: Δώσε στην δημοσιότητα ονόματα ''μεγάλων Tour Operators'' με τους οποίους (όπως ισχυρίζεσαι πάντα και αναφέρεις δημόσια-γραπτά σε δελτία τύπου) ''συναντήθηκες'' στα συχνά ταξίδια σου στις ΗΠΑ. Δώσε και φωτογραφίες από τις ''συναντήσεις''. Απόδειξε ότι δεν είσαι ψεύτρα και πολιτική απατεώνας, που σπαταλάς δημόσιο χρήμα γιά ''προσωπικά πολυέξοδα τουριστικά ταξίδια'' με την παρέα σου και αυτοπροβολή σου στην Ελλάδα, εξαπατώντας τον λαό της. Εκτός και αν οι ''συναντήσεις'' με Tour Operators, θεωρούνται... ''κρατικά απόρρητα''.

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Η μόνη χώρα που θα εκπροσωπηθεί με υπουργό στην διεθνή 'Εκθεση Κρουαζιέρας (13-16 Μαρτίου, Φλόριδα) είναι η... Ελλάδα. Οι σοβαρές χώρες που συμμετέχουν, στέλνουν ειδικούς, με γνώση και κατάρτιση, όχι ''τουρίστες'' πολιτικούς-υπουργούς, δηλ. άσχετους. Και αυτά, με τις αναφορές-εκθέσεις ειδικών γιά την κρουαζιέρα 2017 και 2018, όχι ευχάριστες και θετικές γιά την Ελλάδα.
Απεγνωσμένες προσπάθειες Κουντουρά, παραμονές της 'Εκθεσης Κρουαζιέρας, να μπει σε ένα από τα Συνέδρια, γιά να δείξει ότι κάτι έκανε.

Παραλίες Νότιας Φλόριδας, νυχτερινά κέντρα, εστιατόρια κ.ά. αναμένουν την άφιξη του ταξιδιωτικού-τουριστικού τσίρκου ''Η ΕΛΕΝΑ''
Επανάληψη του τουριστικού τετραήμερου, όπως και την περασμένη χρονιά. 'Εχουν εγκρίνει ήδη και το...κονδύλι (6.000 δολ.) που θα δαπανηθεί γιά ''μικροέξοδα'' στις ''σημαντικές επαφές'' της υπουργίνας, στις οποίες οι συμμετέχοντες (οι ''μεγάλοι'' tour operators κ.ά.) ουδέποτε ανακοινώνονται, επειδή, ή δεν υπάρχουν ή είναι... κρατικό απόρρητο. Και το παραμύθι συνεχίζεται. Μιά λεπτομέρεια: Το κονδύλι εγκρίθηκε χωρίς να έχουν κλειστεί οι (πάντα) ''σημαντικές συναντήσεις'', που αναφέρει το ''λαμόγιο'' γ.γ. ΕΟΤ, που υπογράφει την απόφαση.
Τα ''δελτία τύπου'' γιά τις δήθεν ''σημαντικές συναντήσεις με tour operators και ''σημαντικούς'' της Κρουαζιέρας κ.ά., στην Φλόριδα, δηλ. η ίδια τυποποιημένη φρασεολογία, με τις γνωστές ψευτιές της κ. Κουντουρά γιά την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του λαού Ελλάδας, είναι ήδη έτοιμα και απλά θα σταλούν τις επόμενες ημέρες. Η ίδια γνωστή μέθοδος, γιά τα προσωπικά τουριστικά ταξίδια της υπουργίνας και της παρέας της, στο εξωτερικό.

Η πιστοποίηση των καταγγελόμενων από το ''ΚΑΛΑΜΙ'' γιά την διαπλεκόμενη, αποτυχημένη ''τουρίστρια'', υπουργίνα Τουρισμού
Η ''διαφημιστική προβολή'' του τουρισμού και της Ελλάδας στους...'Ελληνες Νέας Υόρκης. ''Διαφημίσεις'' σε 5 ελληνικά ΜΜΕ Αστόριας και σε έναν...''λομπίστα'' (oι αποφάσεις, με τα ποσά)

Η ημερήσια ''Εθνικός Κήρυκας'', η εβδομαδιαία Greek Νews είναι οι εφημερίδες. NeoMagazine το μηνιαίο περιοδικό. Hellas το συνδρομητικό κλειστού κυκλώματος και Cosmos, τα ραδιόφωνα. Νίκος Λαρυγγάκης, ο ''λομπίστας''... (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)
Γιά όσους ζούμε χρόνια στις ΗΠΑ, οι χορηγίες γιά ''διαφημίσεις'' προβολής της...Ελλάδας στους...'Ελληνες Νέας Υόρκης, είναι εκτός λογικής και πιστοποιούν διαπλοκή. Μας θυμίζουν προ-μνημονιακές περιόδους ''άγριας'' διαπλοκής και σπατάλης.
Σημ.: Χορηγίες θα δοθούν και γιά την ''τουριστική προβολή'' στην...παρέλαση γιά 25η Μαρτίου στην Νέα Υόρκη, που διοργανώνει η ελληνική Ομοσπονδία, γιά να ''διαφημιστεί'' η Ελλάδα στους 3-4.000 ΕΛΛΗΝΕΣ παρελαύνοντες και θεατές, σύμφωνα με δήλωση του πρόεδρου της Οργάνωσης, μετά την συνάντησή του με την υπουργίνα, αρχές Φεβρουαρίου '17.

Η εθισμένη στα ''παραμύθια'', αυθεντική εκπρόσωπος του φαύλου-διεφθαρμένου κράτους της Ελλάδας, πάλι στις ΗΠΑ
'Αλλο ένα ''τουριστικό ταξίδι'' με κρατικό χρήμα (μαζί και ''συνεργάτες''), της υπουργίνας Τουρισμού στην Φλόριδα ΗΠΑ. 'Αλλη μιά χαμένη ευκαιρία γιά προβολή της Ελλάδας
H κ. Κουντουρά (όπως και την προηγούμενη χρονιά) ΔΕΝ θα είναι ομιλήτρια ή συμμετέχουσα σε κανένα από τα 27 ουσιαστικά συνέδρια, το τετραήμερο της διεθνούς 'Εκθεσης Κρουαζιέρας (13-16 Μαρτίου 2017 στο Φορτ Λότερντελ Φλόριδας), ειδικά σε αυτά που αφορούν Μεσόγειο, Ευρώπη (εδώ και το αναλυτικό πρόγραμμα με θέματα Συνέδριων και ομιλητές, όπως εμφανίζεται 2 ημέρες πριν την 'Εκθεση).
'Αρα, γιατί θα πάει στην 'Εκθεση; Να κάνει ΤΙ; Να προβάλει τον ελληνικό τουρισμό, ΠΟΥ; 'Η οι επισκέπτες θα περάσουν όλοι από το μικρό ''ελληνικό περίπτερο'', ένα από τα 270 στην 'Εκθεση (δείτε το σχέδιο του συνεδριακού Κέντρου, με την κόκκινη ''σημαδούρα'' το ελληνικό ''περίπτερο''), γιά να δουν την... υπουργίνα;.. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html