Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Τα ''έργα'' του στρατηγού ε.α. Φράγκου Φραγκούλη στις ΗΠΑ


Αγωγή κατά του ελληνικού κράτους, από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης... Ζητά και αποζημίωση 6.000 ευρώ(!!!), επειδή δεν έχει δοθεί ''δικαίωμα ψήφου στους απόδημους''Ερώτηση: Υπάρχει απόφαση γεν. Συνέλευσης της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης που να εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο να συμμετάσχει ως Οργάνωση-Εταιρία σε μήνυση-αγωγή κατά του ελληνικού Δημόσιου ή αυτός έπραξε -όπως συνηθίζει- αυθαίρετα;
Γι' αυτό η ελληνική κυβέρνηση, ορθά πράττοντας, ΔΕΝ έστειλε εκπρόσωπο -γιά πρώτη φορά- στην αποτυχημένη παρέλαση Νέας Υόρκης, στις 26 Mαρτίου '17, που διοργανώνει η Ομοσπονδία των απατεωνίσκων Αστόριας, στην οποίαν ''αλωνίζουν'' τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες, ακροδεξιοί, ''εθνικιστές''.
Η αγωγή κατατέθηκε 4 Ιουλίου 2016 και όπως πιστοποιείται από το κείμενο, πρόκειται γιά ''αγωγή αποζημίωσης'', με την οποία και η Ομοσπονδία, ως ''ενάγουσα'', ζητά το ποσό των 6.000 ευρό, ενώ ''αιτείται'' να εξεταστεί στο ''Συμβούλιο Επικρατείας'', στην πορεία τους προς το...Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Ο Φραγκούλης χρησιμοποιεί ανόητους από την Ομογένεια, γιά τα πολιτικά παιχνιδάκια του στην Ελλάδα, μέσω της Οργάνωσής του ''το κοινό των απανταχού Ελλήνων'' και δεν έβαλε το όνομά του ως ενάγων. Ο στρατηγός είναι μόνιμα καλεσμένος στην παρέλαση Νέας Υόρκης από τον πρόεδρο της Ομοσπoνδίας Π. Γαλάτουλα τα τελευταία χρόνια και στις εκδηλώσεις πάντα παίρνει το βήμα γιά ''εθνικιστικές κορώνες''. 'Αγνωστo υπό ποιά ιδιότητα ο Φραγκούλης έχεται συχνά στην Νέα Υόρκη, προσκεκλημένος του πρόεδρου της Ομοσπονδίας, γιά παρελάσεις και ομιλίες στο κτίριο της Οργάνωσης.
(Περισσότερα την Δευτέρα)

Υπήρχε ένα άτυπο ''εμπάργκο'' κατά της αμαρτωλής Ομοσπονδίας, γιά χρόνια, από κυβερνήσεις και κόμματα Ελλάδας, ίσαμε τα μέσα 2015. 'Οταν επισκέπτονταν την Νέα Υόρκη, δεν πήγαιναν στην Ομοσπονδία. Το ''έσπασαν'', ο Κυρ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί Ξυδάκης και Κουντουρά. Μαζί και ο Λεβέντης, αλλά και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον.

Σημ.: Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσ/νίκης, Αλεξ. Τριανταφυλλίδης, ήταν στην παρέλαση 26 Μαρτίου 2017, με ''προσωπική πρόσκληση'' του πρόεδρου Γαλάτουλα. Και φαίνεται, αφού δεν αντέδρασε, ότι δεν κατάλαβε -αν και ήταν μαζί- τι είπε ο Φραγκούλης στην ομιλία του στο Hilton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html