Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Oι σηκοχτύπες του υπουργείου Άμυνας Ρωσίας ανέστειλαν την «hot line» με τις ΗΠΑ!!πσσσσσ Οι σύμμαχοι τους Τούρκοι έστησαν γλέντι μετά την πυραυλική επίθεση!!!


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε επίσημα το στρατό των ΗΠΑ ότι κλείνει τα κανάλια επικοινωνίας της ‘καυτής γραμμής’- hot line,  για την κατάσταση στη Συρία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.


Για το σκοπό αυτόν κλήθηκε ο στρατιωτικός ακόλουθος της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα, όπου ενημερώθηκε επίσημα.
 

Η hot line είχε δημιουργηθεί για την πρόληψη ατυχημάτων και την εξασφάλιση της ασφάλειας των αερομεταφορών κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Συρία μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ και τέθηκε σε ισχύ τον Οκτώβριο του 2015.Ο στρατός των δύο χωρών δεν διατηρούσε μόνο μια σύνδεση για την κατάσταση στη Συρία, αλλά τακτικά συντόνιζε τις διάφορες πτυχές της απόδοσης των αεροπορικών επιθέσεων. Η τελευταία φορά που έγινε μια τέτοια συνεννόηση ήταν στις 24 Μαρτίου 2017.Η συμφωνία αυτή ανεστάλη από το ρωσικό στρατό μετά τις πυραυλικές επιθέσεις των ΗΠΑ στη συριακή αεροπορική βάση Σάιρατ στην επαρχία Χομς.Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, σκοτώθηκαν εννέα άνθρωποι, καταστράφηκαν έξι αεροσκάφη MIG-23 και τμήμα της υποδομής της αεροπορικής βάσης.(regnum.ru)
--
The Hellenic Information Team
               

  Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε και επιμελήθηκε από το  © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html