Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Ντουτέρτε: Μην λυπηθείτε κανένα.
Ντουτέρτε: Προς τα στρατεύματα που πολεμούν τον ISIS στις Φιλιππίνες: Μην λυπηθείτε κανένα.

Ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων, Rodrigo Duterte, απείλησε να επεκτείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το νότιο νησί Mindanao σε ολόκληρη τη χώρα, εάν η ομάδα Maute, μια τρομοκρατική οργάνωση που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), εξαπλώνεται και σκοτώνει πέρα ​​από το νησί.

Ο Dutete ανακοίνωσε ότι η αστυνομία δεν θα χρειαστεί πλέον ένταλμα σύλληψης εκείνων που είναι ύποπτοι ότι είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.
"Επιτρέπονται τα σημεία ελέγχου. Οι αναζητήσεις θα επιτρέπονται. Η σύλληψη χωρίς ένταλμα θα επιτρέπεται στο Mindanao. Και δεν χρειάζεται να εξασφαλίσω κανένα ένταλμα έρευνας ή ένταλμα σύλληψης. Αν εντοπιστείτε πως βρίσκεστε στην άλλη πλευρά, θα συλληφθείτε και θα κρατηθείτε ", εξήγησε σύμφωνα με την PhilStar Global.
"Όποιος συλληφθεί να έχει όπλο και αντιδράσει εναντίον μας με βία, οι εντολές μου είναι να πυροβοληθεί και  να σκοτωθεί. Δεν θα διστάσω να το κάνω», είπε. "Αν πιστεύω πωςπρέπει να πεθάνεις, θα πεθάνεις. Αν μας πολεμάς, θα πεθάνεις. Εάν τεθείς σε  ανοιχτή αμφισβήτηση, θα πεθάνεις."
"Όποιος κρατάει τώρα όπλο, και αντιμετωπίζει την κυβέρνηση με βία, οι εντολές μου  είναι να μην λυπηθούμε κανέναν. Άς λύσουμε μόνιμα τα προβλήματα του Mindanao.", πρόσθεσε ο Duterte.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html