Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Απίστευτο ξύλο μέσα σε χειρουργείο – Γιατρός πλάκωσε στο ξύλο νοσοκόμα! (βίντεο)


Οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου διακρίνονται στο βίντεο να διαπληκτίζονται έντονα προτού η φραστική τους αψιμαχία εξελιχθεί σε άγριο καυγά. Η νοσοκόμα ορμά πρώτη στο γιατρό και τον χτυπά κι εκείνος αντεπιτίθεται ρίχνοντάς της απανωτές γροθιές στο κεφάλι μέχρι που τη σωριάζει στο έδαφος, όπου παραμένει μέχρι το τέλος του στιγμιότυπου.

Ο καυγάς τραβά την προσοχή των υπολοίπων στο χειρουργείο, κι ένας απ’ τους γιατρούς επεμβαίνει προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα αφήνοντας έναν άλλο χειρουργό να συνεχίσει μόνος του τη δουλειά.
Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό. Αστυνομικός είπε στους δημοσιογράφους ότι ο καυγάς ξέσπασε μετά την επέμβαση, υποστηρίζοντας ότι ο ασθενής είχε φύγει απ’ το χειρουργείο, αλλά τα σχόλιά του προκάλεσαν θυμηδία στα social media, όπου οι χρήστες επεσήμαναν ότι όπως προκύπτει απ’ το βίντεο η εγχείρηση συνεχιζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος.

Δείτε το βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html