Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Τελικά, αποδεικνύεται ότι η ΒΛΑΚΕΙΑ του υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδας, είναι ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ
H επιβεβαίωση: Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τ. Κουίκ, προωθεί διάσπαση της Ομογένειας ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας έναν υπερφιλόδοξο, που αυτοανακηρύχτηκε σε...''αρχηγό-νταβατζή της Ομογένειας''
Αποκαλυπτικό ηχητικό δημόσιας δήλωσης: Οι ''μάσκες ''έπεσαν'', μετά την καταγγελτική επιστολή στον πρωθυπουργό γιά τα
επικίνδυνα παιχνίδια στην Ομογένεια ΗΠΑ, του ασοβάρευτου υφυπουργού Εξωτερικών, υποτίθεται ''αρμόδιου γιά Απόδημους''. Δημόσιες δηλώσεις του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης Πέτρου Γαλάτουλα, πιστοποιούν την επιθυμία του, να διασπάσει ότι απόμεινε από την οργανωμένη Ομογένεια και να ''προστατεύσει'' τον διασπαστή, ανεπιθύμητο στις ΗΠΑ, υφυπουργό. (ΑΚΟΥΣΤΕ την δήλωση Γαλάτουλα, σε ραδιοπρόγραμμα).
Το ερώτημα: ΠΩΣ ένας υφυπουργός της Ελλάδας, ''κάνει δουλειές'' με στόχο την διάσπαση της Ομογένειας, με έναν πρόεδρο Οργάνωσης (Ομοσπονδίας) στις ΗΠΑ, γνωρίζοντας ότι ο πρόεδρος και η Οργάνωσή του, έχουν κάνει ΑΓΩΓΗ εναντίον του ελληνικού Κράτους; Είναι τόσο πολύ ανεύθυνοι και εντυπωσιακά άσχετοι-ασοβάρευτοι στο υπουργείο Εξωτερικών;... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html