Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Οι ''καραγκιόζηδες'' του υπoυργείου Εξωτερικών, δεν πάνε να κάνουν καμιά άλλη δουλειά;''Ψηφιακός Χάρτης γιά την Ελληνική Διασπορά'': 'Οταν οι άχρηστοι-ανίκανοι νομίζουν ότι ''δημιουργούν''
Με ''τυμπανοκρουσίες'' παρουσίασαν το ''περίφημο έργο'' τους (14 Ιουνίου '17), πιστοποιώντας αυτό που το "ΚΑΛΑΜΙ'' τονίζει για
χρόνια: 'Οτι πρόκειται γιά κρατικοδίαιτους άχρηστους και ανίκανους. Οι άσχετοι-γραφικοί υφυπουργοί Ιωάννης Αμανατίδης και Τέρενς Κουίκ, ο εντυπωσιακά ανίκανος και άσχετος επικεφαλής της ''Γεν. Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού'' (ΓΓΑΕ) Μιχ. Κόκκινος (με την ''καθοδήγηση του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά'', όπως δήλωσαν σε ''παράσταση'' στην Θεσσαλονίκη), παρουσίασαν την ''δημιουργία του ψηφιακού χάρτη με την ελληνική Διασπορά ανά την υφήλιο''.
Μία ματιά στον χάρτη πιστοποιεί ότι οι μισές από της ομογενειακές Οργανώσεις ΗΠΑ, είναι...πεθαμένες, αφού λειτουργούσαν πριν 10-20 χρόνια. Από τις υπόλοιπες ενεργές, γιά τις περισσότερες, έχουν λάθος στοιχεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, αν δει κανείς στην περιοχή Νέας Υόρκης, διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει μέσα π.χ. η ''Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης'', ενώ υπάρχουν άλλες μικρότερες ή μη ενεργές. Αν δει, επίσης, δυτ. Φλόριδα, διαπιστώνει την ύπαρξη στον ''Χάρτη'', ανύπαρκτης ''Οργάνωσης-Κοινότητας'' (όχι ενορίας), που λειτούργησε γιά δύο χρόνια μόνο, στα μέσα δεκαετίας του... '90 !!!
Τι συνέβηκε; Απλούστατα τα παλιά στοιχεία (μεταξύ 1995 και 2005), της άχρηστης ΓΓΑΕ, δόθηκαν στην SouthEast European Studies at Oxford (SEESOX), που δημιούργησε τον ''χάρτη'' (πόσα πλήρωσε γιά τον χαζό-χάρτη, ο λαός της Ελλάδας;;;) και μας σέρβιραν κάτι ''μπαγιάτικο'' και εντυπωσιακά λειψό. Και έχουν το θράσος, επειδή περί θράσους πρόκειται, να ομιλούν, οι ''καραγκιόζηδες'' του Κοτζιά, γιά ''επίτευγμα''.
Και οι ανίκανοι, άσχετοι με απόδημο Ελληνισμό, τονίζουν ότι ''πρόκειται για την πρωτοποριακή ψηφιακή καταγραφή και απεικόνιση του συνόλου της ελληνικής παρουσίας στο εξωτερικό, η οποία ξεκίνησε το 2015, με την συνδρομή των κατά τόπους αρχών του υπουργείου Εξωτερικών'', πιστοποιώντας έτσι ότι οι ''τουρίστες'' που υποδύονται τους 'Ελληνες διπλωμάτες (ειδικά στις ΗΠΑ) είναι γιά τα ''πανηγύρια''.
Τελικά, το υπουργείο Εξωφρενικών, γνωστό και ως Εξωτερικών ''με (ή χωρίς) την καθοδήγηση του Ν. Κοτζιά'' είναι γιά γέλια (ή γιά κλάματα;), αφού αποδεικνύει στην πράξη ότι κατάντησε ''τσίρκο γραφικών''.

Ο ''τεράστιος'' πολιτικός-υφυπουργός Εξωτερικών Τ. Κουίκ, έκανε ''σκόνη'' τον Σόϊμπλε
Με μία δήλωσή του σε ραδιοσταθμό Αθηνών (7 Ιουνίου '17), ο υφυπουργός, υποτίθεται ''αρμόδιος γιά Απόδημους'', Τέρενς Κουίκ, ''ισοπέδωσε'' τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Δρ. Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε: «Μου φαίνεται πως απλά έχει πάρει Ντοκτορά στο να θέλει να σπάει νεύρα. Ντοκτορά στο σπάσιμο νεύρων». Ο ακούραστος Τέρενς, που ταξιδεύει συνέχεια στο εξωτερικό γιά να ''γνωρίσει την Ομογένεια'', την ημέρα που ξεκουραζόταν στην Αθήνα, μετά το εβδομαδιαίο κουραστικό ταξίδι του στην Αυστραλία, επειδή την επομένη (8 Ιουνίου '17), αναχώρησε γιά την Γεωργία (το 15ο ταξίδι του στο εξωτερικό σε 6μιση μήνες), έκανε ''υπερήφανους'' όλους του 'Ελληνες, με την συγκλονιστική του δήλωση.
Ποιός είναι αυτός, ο τυχαίος, με ''ασήμαντα'' διδακτορικά (Νομικά και Οικονομικά), Δρ. Σόϊμπλε, που έχει ''ντοκτορά στο σπάσιμο νεύρων'', αλλά τα νεύρα των Ελλήνων και ειδικά του ''υπερήφανου'' Τέρενς και της κυβέρνησης, αποκλείεται να τα σπάσει; Και τι είναι τα μικροντοκτορά του, μπροστά στο ''ντοκτορά'' του Τέρενς, από την ''Ανωτάτη Μαυρογιαλουρική-ΑΝΕΛική Σχολή Αθηνών'';
Φυσικά, ο ''τεράστιος'' Τέρενς, φρόντισε το δελτίο τύπου, με το οποίο ενημερώνει γιά το κατόρθωμά του, να είναι σε επίσημο έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών, γιά να συγκινηθεί, ειδικά, ο υπουργός Εξωφρενικών Ν. Κοτζιάς, που του εγκρίνει τα πολλαπλά ταξίδια στο εξωτερικό. Αλλά και γιά να μας το θυμίζει, γιά να μην ξεχνιόμαστε, ότι ο Τέρενς είναι υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Είναι δυνατόν να μην πάει η Ελλάδα μπροστά, να μην προοδεύσει, με ''ήρωες- πατριώτες'' υφυπουργούς, ακούραστους ταξιδευτές, σαν τον Τέρενς;
Η ηρωϊκή δήλωση του υφυπουργού, δεν άφησε ασυγκίνητη την Ομογένεια, τον απόδημο Ελληνισμό. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης, δήλωσε: ''Αισθάνομαι υπερήφανος γιά τον Τέρενς. Γιά την δήλωσή του, αλλά και γιά την προβολή -σε Επιτροπή της Βουλής- που έκανε σε εμένα και σε ανύπαρκτη, αλλά μελλοντικά υπαρκτή Οργάνωση, που προτίθεμαι να δημιουργήσω''.
Ο πρόεδρος του HANC, δήλωσε: ''Δακρύζω από την συγκίνηση. Θα στείλουμε και άλλη επιστολή στον πρωθυπουργό, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο του Τέρενς''.Τα πονηρά παιχνίδια των ''πατριωτών'' ΑΝΕΛ στην Ομογένεια
Πίστεψαν ότι με τα πολλαπλά ''τουριστικά ταξίδια'' στο εξωτερικό (Κουντουρά, Κουίκ) με κρατικό χρήμα, τις χορηγίες σε ομογενειακά ΜΜΕ Νέας Υόρκης (Κουντουρά), που παραπέμπουν σε ''μαυρογιαλούρικες'' εποχές του αμαρτωλού παρελθόντος, θα αποκτήσουν...πρόσβαση και...ερείσματα στην Ομογένεια. Το αποτέλεσμα; Αν είχαν 40-50 υποστηρικτές στις ΗΠΑ, τους έχασαν και αυτούς, εξαιτίας των πολλών ταξιδιών γιά το τίποτα και των χορηγιών (νομίζοντας ότι θα τους προβάλουν τα ομογενειακά ΜΜΕ), όταν παιδιά πεινάνε στην Ελλάδα, εξαιτίας της ''μνημονιακής κρίσης''. 'Ετσι, αντί γιά ''πατριώτες'', αποδείχτηκαν ασυνείδητοι τυχοδιώκτες, με άσκοπη χρήση κρατικού χρήματος και πονηρά χαζο-''κόλπα''. Και οι Ομογενείς κατάλαβαν εύκολα τα παιχνίδια τους και τώρα γελούν, αφού τους θεωρούν γραφικούς.

Tι κάνει αυτή η ''ρημάδα'' η ''ημερήσια αποζημίωση'' γιά ταξίδια στο εξωτερικό Ελλήνων πολιτικών
Εκτός από τα ''τουριστικά έξοδα'' των συχνών ''αποστολών'' Κουντουρά και Κουίκ στο εξωτερικό (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, συνοδοί κ.ά.) λαμβάνουν και ''ημερήσια αποζημίωση εκτός έδρας'' 110-120 ευρό γιά κάθε ημέρα. Δηλαδή και τον μισθό και δωρεάν ''τουρισμό'' και ημερήσια αποζημίωση!!! Καταλάβατε γιατί, Κουντουρά και Κουίκ έχουν ''μουρλαθεί'' στα ταξίδια εξωτερικό; Αν τους κοπεί η ''ημερήσια αποζημίωση'' (που είναι επιπλέον του μισθού) θα ταξιδεύουν τόσο συχνά;;; Να γιατί μιλάμε γιά ''σάπιο'' κράτος. ΟΛΑ γιά τους φελλούς, ασοβάρευτους υπουργούς και λοιπούς αξιωματούχους του.

http://www.kalami.us/2017/sxolia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html