Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΟΛΩΝΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤA ΨΕΜΑTA ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!!
Τον τελευταίο καιρό  ανθελληνικοί κύκλοι  προερχόμενοι κυρίως από την ορθόδοξη χριστιανική κοινότητα άρχισαν το γνωστό τροπάριο περί ομοφυλοφιλίας των Αρχαίων Ελλήνων. Οι έξωθεν ανθέλληνες,  και δυστυχώς αρκετοί σύγχρονοι εφιάλτες του Ελληνισμού που ζουν
στην πατρίδα μας κατηγορούν τους προγόνους μας ως
ομοφυλόφιλους!  Και ποιοι τους κατηγορούν ?? Χώρες που ο  γάμος μεταξύ δυο ανδρών? γίνεται νόμιμα με παπά και με κουμπάρο!! Ειδικά οι χριστιανοί απολογητές  δεν δικαιούται να ομιλούν περί ομοφυλοφιλίας καθώς οι χριστιανοί ρασοφόροι  όχι μόνο παντρεύουν θρησκευτικά, ζευγάρια του ιδίου φύλου αλλά πλήθος "ιερέων" έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλοι!!Σε ποια χώρα της Ευρώπης και γενικά στον πλανήτη απαγορεύουν στον ομοφυλόφιλο τα  πολιτικά του δικαιώματα και όχι μόνο??Γιατί θέτω αυτό το ερώτημα ??Όχι τυχαία!!Πάμε να δούμε το νόμο των Αθηναίων περί ομοφυλοφιλίας:

ΑΡΘΡΟ 332.Αν κάποιος Αθηναίος πολίτης συνάψει ερωτική σχέση με άλλον.δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των εννέα αρχόντων,ούτε να εκλεγεί ιερέας,ούτε να είναι συνήγορος του λαού , ούτε να ασκήσει κάποια εξουσία ,εντός 'η εκτός της χώρας, κληρωτή 'η χειροτονητή !! Ούτε να σταλεί ως κήρυκας πολέμου,ούτε να εκθέσει την γνώμη του,ούτε να μπει στους δημόσιους ναούς ,ούτε να στεφανωθεί στις δημόσιες στεφανοφορίες!!Δεν μπορεί να παίρνει μέρος στους περιπάτους που γίνονται στην αγορά και όποιος καταδικαστεί ως ερωτικός σύντροφος του άλλου και ενεργήσει αντίθετα  με τις διατάξεις του νόμου τιμωρείται με ΘΑΝΑΤΟ!!Μετά από αυτό καταρρέει μια για πάντα ο μύθος περί ομοφυλοφιλίας στην Αρχαία Ελλάδα!! "Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω. Εάν δε ταύτα τις ποιή, καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω".
Δηλαδή:
αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος - ανισόρροπος)...7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει  αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο! (ΣΟΛΩΝΟΣ ΝΟΜΟΙ Βιβλίο 5 κεφάλαιο 5 άρθρο 332)
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΨΕΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html