Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

«Ρωσικό κόμμα πίσω από τις διαμαρτυρίες» λέει ο υπουργός Εσωτερικών των ΣκοπίωνΟ υπουργός Εσωτερικών Όλιβερ Σπασόφσκι έδωσε ορισμένες εξηγήσεις για τις οργανωμένες διαμαρτυρίες που γίνονται κατά της συμφωνίας του ονόματος. 


Ο Σπασόφσκι διατύπωσε τη θέση ότι οι διαμαρτυρίες διοργανώνονται από ένα πολιτικό κόμμα που ονομάζεται «Αληθινή Ρωσία» και από μερικές ενώσεις και άτομα που οργανώνονται μέσω του Facebook, ενώ δημόσια αποφεύγουν να σχολιάσουν.


Ο υπουργός δήλωσε ότι η αστυνομία, έχοντας κατά νου την κατάσταση που δημιουργήθηκε, έδρασε δίκαια. Είπε επίσης ότι «η αστυνομία θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τους πολίτες και τους θεσμούς ώστε να μην επαναληφθούν τα γεγονότα όπως αυτά που σημάδεψαν τη χώρα στο κοινοβούλιο στις 27 Απριλίου».


«Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι υποστηρίζουμε τις ειρηνικές διαμαρτυρίες και είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε τους πολίτες και τα θεσμικά όργανα. Ωστόσο, κάθε φορά που εμφανίζονται βίαιες καταστάσεις  από τους διαδηλωτές ή γίνονται βανδαλισμοί  από ένα μέρος των διαμαρτυρομένων, η αστυνομία δεν θα  μείνει αδρανής», είπε.


(Στοιχεία από shenja.tv)

--
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html