Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Πρόστιμο 140 δολαρίων την ημέρα επειδή αρνήθηκε να κάνει περιτομή στο γιο της

Δικαστήριο Ραβίνων στην Ιερουσαλήμ επέβαλε χρηματική ποινή σε μητέρα που αρνήθηκε να υποβάλει το παιδί της στη διαδικασία

Πρόστιμο, ύψους 140 δολαρίων την ημέρα, επέβαλε δικαστήριο Ραβίνων στην Ιερουσαλήμ σε  μητέρα που αρνήθηκε να κάνει περιτομή στον γιο της.
Σύμφωνα με τη εφημερίδα "Times of Israel ", η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις στη χώρα
του Μπένζαμιν
Νετανιάχου . Η μητέρα κάνει συνεχώς δηλώσεις στον Τύπο της χώρας και στα ισραηλινά κανάλια διαμαρτυρόμενη για την δικαστική απόφαση με το επιχείρημα ότι,  κάνοντας περιτομή στο παιδί της , είναι σαν να τον ευνουχίζει αλλά και να τον βλάπτει σωματικά .
  
Η ίδια, πάντως, ανακοίνωσε ότι δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ προκειμένου να βρει το δίκιο της.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα στον ισραηλινό Τύπο, το  δικαστήριο των Ραβίνων έλαβε υπόψη την διάσταση απόψεων γύρω από το θέμα της ιδίας και του πρώην συζύγου της. Η μητέρα  επεσήμανε ότι ο πρώην άντρας της θέλει την περιτομή .

«Έχω παρακολουθήσει πολλες φορές την διαδικασία της περιτομής και αποφάσισα να μην την κάνω στο γιο μου. Δεν έχω δικαιίωμα να του κόψω το όργανο και να τον ευνουχίσω. Οπως επίσης και το δικαστήριο δεν έχει κανένα δικαιίωμα να με αναγκάσει να το κάνω. Το  πρόστιμο που μου επεβλήθη είναι απαράδεκτο καθώς μέσα σε πέντε ημέρες έφτασε το ποσό των 700 δολαρίων», δήλωσε η μητέρα στους "Τimes of Israel".  
    
Το όνομα της μητέρας όπως και του παιδιού της, δεν έγιναν γνωστά. 
 Όλα αυτά  συμβαίνουν σε μια χώρα, η οποία , σύμφωνα με τον δείκτη ευημερίας των πολιτών της, θεωρείται η 25η καλύτερη χώρα για μαμάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html