Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!

"Aφήστε μας να ανακαινίσουμε το τζαμί στη Ρόδο" λένε οι Τούρκοι 

Με συστηματικό τρόπο ασχολούνται οι γείτονες μας σχετικά με τους Μουσουλμάνους στη Ρόδο και τους χώρους προσευχής.
Η ....Άγκυρα προσπαθεί να δημιουργήσει ξεκάθαρα ζήτημα στην περιοχή. Τελευταίο παράδειγμα το δημοσίευμα της φιλο-κυβερνητικής εφημερίδας Sabah η οποάι γράφει πως το ιστορικό τζαμί «Ρετζέ Πασά» στη Ρόδο « έχει αφεθεί στη μοίρα του και καταστρέφεται» όπως γράφει η τουρκική
εφημερίδα.
Ο τίτλος του δημοσιεύματος αναφέρει «έμεινε μόνο ο τρούλος» και η εφημερίδα γράφει « το μισό τζαμί έχει καταρρεύσει.
Οι ελληνικές αρχές ούτε επιτρέπουν στη χρήση του ενός εκατομμυρίου Ευρώ που χορηγεί η Ε.Ε αλλά ούτε επιτρέπουν να επισκευάσει η Τουρκία το τζαμί».
 Η Sabah φιλοξενεί δηλώσει υπαλλήλου του προξενείου στη Ρόδο που δεν δίνει το όνομα του ο οποίος αναφέρει πως «οι ελληνικές αρχές δεν δίνουν χρονοδιάγραμμα για την επισκευή» Η τουρκική εφημερίδα συνεχίζει στο δημοσίευμα «Οι Τούρκοι του νησιού παραπονιούνται για την κατάσταση και στη Ρόδο υπάρχουν δεκάδες μνημεία από την Οθωμανική αυτοκρατορία τα οποία καταρρέουν». Είναι ξεκάθαρος ο στόχος των γειτόνων μας.
ΠΗΓΗ/ http://ksipnistere.blogspot.gr
Αk/ ΣΚΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html