Φαντάροι χτίζουν εκκλησία για τον Αγιο Παΐσιο
Αφησαν τα όπλα οι στρατιώτες του Σώματος του Μηχανικού στον όμορφο Αμπελώνα Λάρισας
 για χάρη ενός ΑΘΛΙΟΥ σκοπού: την ανέγερση ναού προς τιμήν του νεότερου Αθλίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας, του Αθλίου Παϊσίου.!!Έτσι θα κάνουν και σε πιθανό πόλεμο θα αφήσουν τα
όπλα και θα πάρουν Εβραιοχριστιανικές εικόνες!!Αυτός δεν είναι στρατός Ελλήνων ,στρατός καλόγερων της Ρωμιοσύνης είναι!!
 Τον θεμέλιο λίθο στον νέο ναό εντός του Στρατοπέδου Παπαβασιλοπούλου, που είναι αφιερωμένος στον λαοφιλή γέροντα, έθεσαν πριν από λίγες ημέρες ο ανθέλληνας Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος μαζί με τον Χριστιανόπληκτο διοικητή Κωνσταντίνο Κωστόπουλο.
Παρουσία του στρατηγού διοικητή της 1ης Στρατιάς Ιωάννου Ηλιόπουλου, του δημάρχου Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση, εκπροσώπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας και πολλών προσκυνητών από τον Αμπελώνα και τη Λάρισα τελέστηκε ο καθιερωμένος Εβραϊκος αγιασμός. Αξιοσημείωτο είναι ότι την πρωτοβουλία της ανέγερσης του εν λόγω ναού την είχε ο διοικητής του στρατοπέδου Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα τη μεγάλη αγάπη του στον Αθλιο Παΐσιο.«Ηταν αρχικά η έμπνευση του Μητροπολίτη μας. Ομως λόγω του γεγονότος ότι ο διοικητής είναι Χριστιανόπληκτος  , εκδήλωσε την επιθυμία να συναντήσει τον ρασοφόρο και να του εκφράσει τη σκέψη του για την ανέγερση μιας εκκλησίας αφιερωμένης στον Αθλιο Παΐσιο. Ηταν, μάλιστα, πολύ αισιόδοξος ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί. Ο πόθος που έχει μέσα στην καρδιά του τον οδηγεί να φέρει εις πέρας το εγχείρημα. Οσον αφορά την τελετή, έμεινε χαραγμένη στις καρδιές όλων. Να είχες τον ίδιο πόθο και για την πατρίδα!!Προσήλθαν πολλοί Εβραιοχριστιανοί που ευλαβούνται εδώ και πολλά χρόνια τον Αθλιο Παΐσιο, προτού ακόμα αγιοκαταταχθεί» αναφέρει στην «Ορθόδοξη Αλήθεια» ο πρωτοσύγκελος της τοπικής Μητρόπολης πατήρ Αχίλλιος Τσούτσουρας.Αυτόν τον διοικητη να το βάλουμε να φυλάξει τα σύνορα αντι για όπλα θα δώσει εικόνες του Παϊσιου στους στρατιώτες του!!
Ο ίδιος τονίζει: «Θα βοηθήσουν πολύ οι στρατιώτες, θα είναι αυτοί οι κτήτορες.Πρέπει να μπει ένα τελος σ' αυτή την αθλιότητα οι στρατιώτες υπηρετούν την πατρίδα δεν κτίζουν Εβραιοχριστιανικές εκκλησίες δεν μεταφέρουν λείψανα και εικόνες!!

Εδώ δείτε ποιος είναι ο Παϊσιος!!ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ




ΠΗΓΗ: ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ