Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ’’ΕΛΛΗΝΑΣ’’ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ 1.500 ΧΡΟΝΙΑ.

Από τον 4ο αιώνα άρχισαν οι διωγμοί των Χριστιανών κατά των
Ελλήνων. Από τότε καταργήθηκε βίαια η εθνική μας θρησκεία και οι Ολυμπιακοί αγώνες.
      Για τα επόμενα 1500 χρόνια το όνομα Έλληνας έγινε συνώνυμο του Σατανά, και απαγορεύτηκε να χρησιμοποιείται. Η Ελλάδα ονομάστηκε Ρωμανία, ο Ελληνισμός ονομάστηκε Ρωμιοσύνη και ο Έλληνας Ρωμιός.
 Με τη ρωμιοσύνη και τον Χριστιανισμό γίναμε ένας λαός σχιζοφρενής. Δυστυχώς για εμάς το Υπουργείου παιδείας και προβατοσύνης! σήμερα μας διδάσκει στα σχολεία την εγκληματική Βίβλο και τα Εβραιοχριστιανικά παραμύθια.
 Τι μέλλον μπορεί να έχει ένας λαός ο οποίος προσκυνάει σήμερα όπως οι δούλοι τους Εβραίους και δεν γνωρίζει το παρελθόν του;;; Ας διαβάζουμε τουλάχιστον για να γνωρίσουμε την ένδοξη ιστορία μας, τους ήρωες μας, και τον πολιτισμό μας

Ενδυμίων Γεώργιος Κοσμόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Προς κοφούς αποπέρδεις. Εδώ τα πρόβατα κάνουν λειτανίες για το κωρονοϊό και αγιάζουν τα αυτοκίνητά τους και θα διαβάσουν για την Ιστορία τους; Ενας εκβραϊσμένος υπανάπτυκτος λαός είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html