Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Πού είναι το υπουργείο οικονομικών να ελέγξει τα φροντιστήρια;

3.200 ευρώ είναι η ταρίφα για τα φροντιστήρια έτος, τα οποία έχουν συστήσει καρτέλ
Καταρχήν το ίδιο το Κράτος έσπρωξε με πολλούς τρόπους τους γονείς παιδιών της Γ Λυκείου με τον τροπο του στα φροντηστηρια θέμα που εχει αναδειχθεί πολλές φορες και ειναι  ...
παρατηρημένο οτι παιδια που δεν πανε φροντηστηριο γράφουν χειρότερα απο αυτα που πανε!!!!Ετσι και εγω πήγα ..να ρωτησω τιμες σε φροντηστηρια της Θεσσαλονίκης το εντυπωσιακό ειναι οτι λες και ειναι ολοι συνεννοημένοι οι τιμες ειναι σχεδόν ίδιες
Για 16 ωρες την εβδομάδα περίπου στα 3200 ευρώ!!!
Και ερωτώ με μισθούς ξεφτιλισμενους εφορία ενφια και ενα σωρό αλλα μια μέση οικογένεια πως θα καταφέρει να πληρώσει αυτα τα ποσά για να μην αφήσει το παιδι της να ανταγωνιστεί τα παιδια των φροντιστηρίων??.
Αυτο που με εξόργισε και μου έδειξε ποσο ανίκανο ειναι το Κράτος στο θέμα της φοροδιαφυγής ειναι οτι ολα τα φροντηστηρια μου έδιναν τιμή κανονική τιμή με μικρή απόδειξη τιμή χωρίς απόδειξη που ήταν 3000 ευρώ??.
Την περίοδο αυτή και τα 500 κάποιοι τα σκέφτονται ετσι πολλοί επιλέγουν τα μαύρα και εχεις τους ιδιοκτήτες να σου λένε ίσα ίσα βγαίνω με τα 3000 χωρίς απόδειξη!!
Αλλα τι περιμένεις με Κράτος ανύπαρκτο ανίκανο εξαφανισμένο??.
Ας κάνουν φορολογικό έλεγχο στα φροντηστηρια να δούνε λάβρακια που θα βγάλουν απο ανθρώπους που εκμεταλλεύονται γονείς οι οποίοι για να μην αφήσουν τα παιδια τους να πανε με μειονέκτημα έναντι άλλων παιδιών που θα πανε φροντηστηρια αναγκάζονται να πέσουν στα νύχια των ιδιοκτητών φροντιστηρίων?!?
Πού ειναι το Κράτος??????.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html