Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Η νέα «βασίλισσα» του καρναβαλιού!Φωτος

Μια φοιτήτρια με τίτλο ομορφιάς είναι η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού! Τη λένε Αναστασία Στεφανίδη και το όνομά της ανακοινώθηκε χθες επίσημα από τους ιθύνοντες της φετινής διοργάνωσης. Η Νάσια, όπως τη φωνάζουν οι δικοί της άνθρωποι, μεγάλωσε στην αχαϊκή
πρωτεύουσα και έχει πάρει μέρος στη μεγαλύτερη αποκριάτικη γιορτή της χώρας δεκάδες φορές στο παρελθόν, ως μέλος πληρώματος μασκαράδων.
Οι διαστάσεις
Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να φορέσει και το στέμμα της βασίλισσας παρελαύνοντας στους δρόμους της Πάτρας πάνω στο μεγαλύτερο άρμα, το οποίο θα έχει διαστάσεις 12 μέτρα μήκος και 4,5 μέτρα πλάτος, ενώ το θέμα του θα είναι επηρεασμένο από την Ανατολή. Πρόκειται για ένα πολύχρωμο κτίριο που μοιάζει με κάστρο, πλαισιωμένο από ελέφαντες, καμήλες και άλογα και με κυρίαρχο στοιχείο μία σκάλα, στην κορυφή της οποίας θα στέκεται η βασίλισσα.

Η 23χρονη κοπέλα, η οποία επιλέχτηκε για τον φανταχτερό ρόλο ανάμεσα σε 19 υποψήφιες, είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΤΕΙ δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ και το 2012 κατέκτησε τον τίτλο της Μις Αχαΐα. Την ίδια χρονιά διακρίθηκε και στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία. Εδώ και δύο χρόνια η Νάσια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Πάτρα, την Αθήνα και τον Πύργο Ηλείας λόγω των σπουδών της και των επαγγελματικών υποχρεώσεών της.
Η προετοιμασία
Πάντως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται κυρίως στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς προετοιμάζεται πυρετωδώς για το καρναβάλι, όπου όλα τα φλας θα αστράψουν πάνω της. Σε συνέντευξή της τον περασμένο Δεκέμβριο στην εφημερίδα «Πατρίς» της Ηλείας ξεδίπλωσε τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της, δηλώνοντας «εσωστρεφής, ενθουσιώδης και επίμονη». Οπως είπε επίσης: «Λατρεύω να θέτω στόχους και να εξελίσσομαι στην προσπάθεια για την επίτευξή τους». Προφανώς το Πατρινό Καρναβάλι ήταν ένας από αυτούς τους στόχους, και σίγουρα η ίδια θα νιώθει περήφανη!


Ηλίας Μαραβέγιας
 http://www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html