Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Η επιχείρηση-εταιρία ''Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής'' οφείλει να δώσει καθαρούς απολογισμούς

CALATRAVA
Zητούνται εξηγήσεις γιά την υπόθεση του οικονομικού σκάνδαλου ''ανοικοδόμηση άγιου Νικόλαου στο κάτω Μανχάτταν''
- Ο άγιος Νικόλαος χτίζεται σε παρακείμενη τοποθεσία (130 Liberty St.), όχι εκεί που ήταν πριν και
μάλιστα σε οικόπεδο-γη, που θα... ''ενοικιάζεται'' στην Αρχιεπισκοπή γιά 99 χρόνια, ενώ πριν ήταν ιδιοκτησίας της.
- O άγιος Νικόλαος ΔΕΝ θα είναι ελληνική εκκλησία όπως πριν, αλλά... θρησκευτικό Κέντρο και γιά άλλες θρησκείες.
- Ο προϋπολογισμός-κόστος ανοικοδόμησης είναι 20 εκατομ. δολ. Το χρήμα που μαζεύτηκε ίσαμε τέλη Ιουνίου 2016, είναι περισσότερο από το διπλάσιο του κόστους. Και ενώ συγκεντρώθηκε το ποσό των 20 εκατομ., η Αρχιεπισκοπή συνεχίζει να μαζεύει χρήμα, εξαπατώντας έτσι τους δωρητές της Ομογένειας. 'Αγνωστο που θα καταλήξει η διαφορά και γιατί δεν σταμάτησε το μάζεμα χρήματος.
- Παραμένει άγνωστο ΠΟΥ πήγαν τα χρήματα από αποζημιώσεις εξαιτίας της ολικής καταστροφής (9/11) και γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν αυτά γιά την ανοικοδόμηση, αλλά κλήθηκε η Ομογένεια να πληρώσει. Και αφού πλήρωσε, της οφείλονται εξηγήσεις-απολογισμοί
- Παραμένει άγνωστο, ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ οι της Αρχιεπισκοπής και με τι οικονομικά ''ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ'', παραχώρησαν την ιδιοκτησία (γη) του άγιου Νικόλαου (το γεγονός ότι έχει ανακατευτεί και στην υπόθεση αυτήν ο π. Αλ. Καρλούτσος, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και βάσιμες υποψίες).
- Η υπόθεση ''ανοικοδόμηση άγιου Νικόλαου'' είναι μεγάλο σκάνδαλο ''συναλλαγών κάτω από το τραπέζι'' και η Ομογένεια το γνωρίζει.


ΚΑΛΑΜΙ

1 σχόλιο:

  1. "Το ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο. Για να ελέγξουμε τους βλάκες, θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια θρησκεία με θεό πανταχού παρόντα, με τιμωρία και επιβράβευση μετά θάνατον. Πούλα παραμύθι στους Βλάκες....... " Πλάτων στην πολιτεία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html