Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Παλλαϊκή συγκέντρωση σήμερα στην πλατεία Κύπρου για τους συντελεστές του ΦΠΑ.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ

Πανροδιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 9 το βράδυ  28 Μαΐου στην πλατεία Κύπρου, προκειμένου να σταλεί ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για την μη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου – ένα θέμα που βρίσκεται
τώρα στην κορύφωσή του και το οποίο αν τελικά προχωρήσει είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει στον οικονομικό μαρασμό των νησιών του Αιγαίου, καθώς θα επιφέρει μεγάλη αύξηση στο κόστος ζωής, ενώ ταυτόχρονα θα πλήξει βαρύτατα τον τουρισμό χωρίς τον οποίο κανένα νησί δεν μπορεί να επιζήσει.
Η απόφαση για το συλλαλητήριο της Πέμπτης στην πλατεία Κύπρου ελήφθη από το δημοτικό συμβούλιο, το Εμπορικό Επιμελητήριο, το Οικονομικό Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο.
Καλούνται οι πολίτες της Ρόδου να σηκωθούν από τους καναπέδες, να παραμερίσουν τον εφησυχασμό και να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο, διότι όπως φαίνεται σε λίγο θα είναι πολύ αργά αφού τα νησιά θα οδηγηθούν σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή και η ζωή των κατοίκων τους θα γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html