Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Καταρρίπτεται – «Ψάρι με πόδια» τρομάξει ανθρώπους στο Κολοράντο!


axolotl hoaxΕίμαι σίγουρος πως από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσει κανείς είναι το φοβερό συντακτικό του “ψάρι με πόδια τρομάξει ανθρώπους” και προς υπεράσπισή μου ο τίτλος είναι copy paste από το συνωμοσιολογικό μπλογκ απ’όπου πήρα αυτή τη φρέσκια είδηση. Προφανώς δεν θα τους
κάνω τη χάρη να το διορθώσω κιόλας, καθώς οι ίδιοι πάνω στη βιασύνη τους να διαδώσουν καινούριες μπαρούφες, απλά πήραν έτοιμο το αποτέλεσμα από το google translate και το πόσταραν. Για να δούμε λοιπόν την παρακάτω είδηση.


psari-me-podia-tromazei-anthrwpous-sto-kolorado

Στην όχθη μιας λίμνης στην αμερικανική πολιτεία του Κολοράντο βρέθηκε νεκρό ενα ανατριχιαστικό πλάσματα που μοιάζει με ψάρι με πόδια. Οι χρήστες του Διαδικτύου ξύνουν τα κεφάλια τους για το τι μπορεί να είναι αυτό πλάσμα.
Ορισμένοι πιστεύουν οτι η φωτογραφία δείχνει να ειναι μια σπάνια περίπτωση μετάλλαξης.
psari-me-podia

Η φωτογραφία το παράξενο πλάσμα που μοιάζει τόσο με ψάρι αλλα και με σαύρα
Ανέβηκε σε ένα από τα online φόρουμ απο έναν Αμερικάνο με το όνομα Μπόμπι Κεντ. Ζήτησε από τα μέλη του δημοφιλούς φόρουμ να του εξηγήσουν τι ειναι αυτό το ζώο!.
Κάποιοι αστειεύτηκαν ότι,,,Περισσοτερα στην πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html