Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΚΟΜΒΟΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ ΧΑΡΑΚΙΟΥ~ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ !






Το κακό φαίνεται να έχει παραγίνει με αυτούς τους κόμβους επι της εθνικής οδού!! γνωστοί και ώς τα σφαγεία Μαχαιρίδη.

Όπως μας ενημέρωσε σύνδεσμος στο χωριό Μάσσαρι τα ατυχήματα στον κόμβο Μασσάρων
δεν λένε να σταματήσουν.








Οι οδηγοί
Χωριάτες αγράμματοι μη γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουν σε κόμβους ,απλά παίρνουν φόρα,και όπιον πάρει ο χάρος,το ίδιο συμβαίνει με τα βαρέα οχήματα και λεωφορεία κινούμενα επι της εθνικής,αρνούνται να ελαττώσουν ταχύτητα και να σταματήσουν στον κόμβο παραχωρώντας προτεραιότητα στα οχήματα που εισέρχονται στον κόμβο απο δεξιά, σπέρνοντας τον φόβο και τον τρόμο στους κάτοικους και μη του χωριού.

Τα ατυχήματα δίνουν και παίρνουν με άλλα  λόγια.







Οι κόμβοι

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το σχέδιο Μαχαιρίδη και συμβούλων απέτυχε ! ένα αντικοινωνικό έργο, μια "λαιμητόμος αρετή" των άσχετων στελεχών  της πρώην  νομαρχίας συνεχίζεται κανονικά με πολλά θύματα!!

Προκύπτει ότι οι κόμβοι είναι παράνομοι  βάση νόμου,διότι παρεμποδίζουν την ομαλή κίνηση των οχημάτων που κινούνται επι της "εθνικής" οδού, αντίθετα  λέμε πως μπορούν οι κόμβοι να τοποθετηθούν σε παράπλευρους δρόμους και γειτονιές μικρής κυκλοφορίας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να ξηλωθούν, παράλληλα να τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες,μηδενίζοντας τις πιθανότητες ατυχημάτων.



Θύματα ατυχημάτων:
Οδηγοί ντόπιοι και ξένοι στην λίστα των θυμάτων αυτού του επαίσχυντου έργου .






Κόμβος Μαλώνας Χαρακίου

Υπεύθυνοι κρατικοδίαιτοι 
Θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφέραμε ότι οι κολόνες φωτισμού και πινακίδες σημάνσεως που καταστρέφονται μετά απο ατυχήματα δεν επισκευάζονται,,,, έτσι μια μια εξαφανίζονται, λαμπρό παράδειγμα στα προαναφερθέντα είναι η ποιο κάτω φωτογραφία που μας απόστειλε ο αναγνώστης μας  Ροδοκλής 

Στην φωτογραφία φαίνεται πως μετά απο τέσσερις κολόνες φωτισμού ανάβει μόνο η μια,βοηθώντας στο γενικευμένο "στραπάτσο" των οχημάτων, επίσης παρατηρούμε πως λίγες είναι οι πινακίδες που απόμειναν όρθιες,


Αβίαστα,λοιπόν,συνάγεται το συμπέρασμα ότι οι αρμόδιοι που διορίζονται κρατικοδίαιτοι  δεν δίνουν  δεκάρα για τον λαό,δεν τους καίγεται καρφάκι.

Ο ασφαλιστικός πράκτορας' Σιέχ τρίβει τα χέρια του ,,έχει πολύ κονόμα εεε μεγάλε?



7 σχόλια:

  1. Οι κόμβοι ειναι μια χαρά! Οι οδηγοί να κάνουν ενα Τσεκ στη γνώση τους επι του θέματος -προτεραιότητας στον κόμβο και τι πρεπει να κανουμε - και μετα να κάνει παράπονα! εάν βγάλουν τους κόμβους και βάλουν φωτεινούς σηματοδότες η καθυστέρηση θα ειναι πολυ μεγαλύτερη απο ενα απλό στοπ το οποίο πρεπει να περιμενεις! αλλα ο καθε ανίδεος βγάζει οτι θελει απο το κεφάλι του κ λεει οτι θελει! Βρείτε μου έναν ξένο κ οχι έλληνα ο οποίος εχει προκαλεσει ατύχημα σε κόμβο! Ανιδεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα!! Ακόμα και αυτοί που δεν ξέρουν ποιος έχει προτεραιότητα, άμα ακολουθούν την σήμανση και σταματάνε στο STOP η κυκλοφορία θα διεξάγεται ομαλότατα. Τώρα τα αυτοκίνητα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες θα πρεπει να κινούνταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα και δεν συμμορφώθηκαν με την οδική σήμανση! Δεν φταίνε λοιπόν οι κυκλικοί κόμβοι άμα δεν υπάρχει οδηγική παιδεία και ο καθένας τρέχει λες και δεν υπάρχει αύριο!!!

      Διαγραφή
    2. Και οι ξένοι φίλε τα ιδια σκατά είναι,,πηγαινε αν θες στην καντινα παραλληλως της οδού και ρώτα τους,πόσοι ξένοι έχουν φαει τα μούτρα τους ,,,αντε και μην λες κουταμάρες,,,ΕΧΕΙ ΔΩ ΖΩΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ --ΡΩΣΟΥΣ --ΛΙΘΟΥΑΝΟΥΣ,,,ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ,,,ΧΑΜΟΣ ,,,ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑ

      Διαγραφή
  2. δύστυχος αυτή είναι η πραγματικοτιτα ! στην Ελλάδα βασιλεύσει η ατιμωρησία ας τους επερναν το δίπλωμα σε αυτούς που δεν ξέρουν τι να κάνουν στον κόμβο και θα δεις πόσο γρήγορα θα μαθαίναμε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε ανόητε μα, κυκλικοί κομβοι σε Εθνική οδό ταχείας κυκλοφορίας ?
    Που το ξαναείδατε αυτό ?
    Και την νύχτα ελλειπής φωτισμός ? == ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι χρειαζόμαστε όλοι μας ενα ξεσκόνισμα στις γνώσεις μας επι του Κ.Ο.Κ. είναι γεγονός.
    Αλλά όχι να βαπτίζουμε και τους κόμβους αυτούς (στα συγκεκριμένα σημεία), κανένα επίτευγμα που θα έλυνε το πρόβλημα!!!
    Αντιθέτως, έχει δημιουργήσει πολλά περισσότερα.
    Σε μια Εθνική οδό, και με μια απλή διασταύρωση μικρότερης οδού, πόσο φωστήρας πρέπει νά' σαι για να βάλεις ενα απλό STOP σ' αυτόν που εισέρχεται στην Εθνική οδό.
    Κάνουμε τα εύκολα, δύσκολα. Έτσι απλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sostos. Aftoi loipon pou pernoun fora lai opoion parei o haros na pane gia epaneksetasi............... Kai oi papoudes pou den vlepoun tin tifla tous na katsoune spiti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html