Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΟΙΟΣ ΈΦΤΑΙΓΕ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ[ΤΣΑΙΡΙ] ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ?ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ



Photo R.R
Πρωινές ώρες ,ξημερώματα,ασθενοφόρα  πυροσβεστικά και σειρήνες της αστυνομίας έσπασαν την νυχτερινή σιγή.
Όσοι συμπολίτες μας ήταν ξύπνιοι κατάλαβαν πως έγινε κάτι  κακό...


Από έμπιστες πηγές και αυτόπτες μάρτυρες  μάθαμε  πως ακριβώς έγινε το ατύχημα,αφήνοντας πάντα τον τελικό λόγο στην διενέργεια της έρευνας της τροχαίας Ρόδου για ασφαλή συμπεράσματα .

Στην  δικιά  μας την έρευνα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το ποιός φταίει, έχουμε λοιπόν το όχημα του ζευγαριού των Γερμανών να παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη με αποτέλεσμα ο άτυχος ταξιτζής του ραδιοταξί 115 να συγκρουστεί μαζί τους και να σκοτώσει επιτόπου  άθελα του φυσικά την συνοδηγό και σύζυγο του Γερμανού.
Φαίνεται πως οι άτυχοι τουρίστες βιαζόντουσαν να πάνε στο αεροδρόμιο για να μην χάσουν την πτήση τους !! αλλά δυστυχώς ο χάρος φύλαγε  καραούλι !!!!!

Ο άτυχος ταξιτζής γνωστός για την σοβαρότητα και την φερεγγυότητα του ως οδηγός ταξι στις πιάτσες έχει πάθει σόκ και αυτήν την στιγμή που γράφω είναι στο τμήμα,λόγο αυτοφώρου,πολύ δε είναι οι φίλοι  και συνεργάτες δίπλα του στο τμήμα.
Πρόκειται για τον Φαντενό  Κ Γιαννακάκη.
Να πούμε ένα αντίο στην άτυχη Γερμανίδα που άφησε την τελευταία της πνοή στην πατρίδα μας,τα συλλυπητήρια μας στο άντρα της και πολλά κουράγιο,και για τον άτυχο συμπατριώτη μας να πούμε  να είναι δυνατός  στο κακό που τον βρήκε.
Αk

19 σχόλια:

  1. signomi me posa xiliometra epitrepete na pigenoume se ekino to simio??? fanaria einai gamo to stanio sas kolotarifes nomizete oti einai oloi i dromoi dikoi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sigoura tora tha riksete to ftaiksimo stous touristes....mias kai den exoun martires. Oti o taksitzis etrexe den mas endiaferei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ολα αυτα αλλα και οι ταξιτζηδες δεν ειναι και οι καλυτεροι οδηγοι. πανε σφαιρα και δεν υπολογιζουν κανενα. αν δεν ετρεχε ισως να μην γινοταν το κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ταξιτζής τυγχάνει να έχει και τουριστικό πρακτορείο;;; γνωρίζετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Paidia den taexw kala kai egw me tous tarifes alla to oalikari einai kalo kai kalos odigos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to an einai kalos odigos i oxi na paei se pista na to diksei kai oxi ston dromo tou skotomou pigene kai apo elikoptero na epefte o touristas me to aftokinito gia emena to taksi 8a fteei kai akoma perisotero epidi einai (epagkelmatias odigos) an den etrexe toso to taksi den 8a ginotan ... an itan toso kalos odigos 8a to perimene oti mporei na kanei malakia o allos opos kanoun oloi i efsiniditi odigoi 8a ekove apo pio prin taxitita 8a 8a 8a !!!
    to kako twra egine na ta vlepoun i ipolipoi giati I TAXITITA SKOTONEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παραβιασε το κοκκινο και του εκοψε τον δρόμο, ο ταριφας τωρα φταιει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν περιμενα να ακουσω πως εφταιγαν οι τουριστες στην καμια των περιπτωσεων...Για εξεταστε καλυτερα το θεμα και τι σημαινει οτι πρεπει να τρεχει με ιλλιγγιωδη ταχυτητα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θέμα είναι οτι η άσφαλτος βαυτηκε με αίμα για ακόμη μια φορά και το θύμα δεν γυρνάει πίσω...απο την αλλη θα συμφώνησε με τα παιδιά ποιο πανω, πολλοί ταξιτζιδες τρέχουν κ;ι δεν υπολογίζουν πολλές φορες τον κοκ!!!!! Νομίζουν οτι οι δρόμοι ει αι δικοί τους και δεν υπολογίζουν πολλές τίποτα!!!!!! Άραγε ο ταξιτζής θα πήγαινε με 80km την ωρα που είναι το όριο για αυτό το δρόμο;; ή θα πήγαινε παραπανω; παρόλο που μπορεί να μην έτρεχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ,ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ,ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΜΕ...........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. trexoyn oi tarifes ...oloi oi alloi prepei na kanoyn akri otan pernane !!!!kai exoyn thrassos ..!!!poy pas re prwi prwi me tetoia taxytita?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και ιχ να ηταν στην θεση του ταξι την ιδια τυχη θα ειχε. Οταν σε βγαινει στα 30 μετρα σφηνα και με 60 να πηγαινεις δεν μπορεις να αποφυγεις την πρόσκρουση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to orio se fotinous simatodotes einai 30xlm an den kanw la8os kai oxi 60 alla kai me 80 na pigene na perasi ta fanaria toso megali zimia den 8a ekane!!!!

      Διαγραφή
  13. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΝΑΙ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΦΑΡΑ ΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.....ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ .ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ .ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΜΕ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΑΝ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΧΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΣΤΟΥ ΞΕΝΑΚΗ!!!! ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΊ΄ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ 50 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΛΑ ΔΙΑΛΥΕΙ!!!! ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ . ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ?? ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2014 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ''ΠΕΤΑΜΕ'' ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ''ΠΡΕΠΕΙ''.

    ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kala ta les alla trava sto you tube na deis kanena videaki me crass test gia na siniditopiisis me posa pigene to taksi oso gia ton emvolismo tou oximatos stamatise sto kraspedo stin kolona kai opou alou vrike!!!

      Διαγραφή
  14. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html