Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ !! ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Η ΒΙΣΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΓΙΑ 25.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΠΕΝΤΟΔΙΦΡΑΓΚΑ




Δεν πέρασαν πολλές ώρες για να βγούν στην επιφάνεια η φιακίες του γνωστού ξενοδόχου που είναι 
πασίγνωστος για τα "φέσια" και τους κάζικους στην αγορά του νησιού.
Ο "μεγαλοξενοδόχος" που αρέσκεται να ακούγεται το όνομα του, έφερε την Άννα Βίσση απο Αθήνα και πλήρωσε 25.000 ευρώ, την στιγμή που το προσωπικό του ξενοδοχείου του πληρώνεται με πενταροδεκάρες στην κυριολεξία, αναφορικά οι αμοιβές των εργαζομένων του δεν ξεπερνούν τα 650 ευρώ για τους καλοπληρωμένους δηλαδή, γιατί αν πούμε για τους νεοπροσληφθέντες ο μηνιαίος μισθός είναι εξεφτελιστικά στα 450ευρώ.
Για να κάνει τον καμπόσο στους κολλητούς και στις κολλητές του και να ξοδεύει τα λεφτά του πατέρα του χωρίς δεύτερη σκέψη είναι οπρώτος! δηλαδή το πρώτο θύμα.
Ο μεγαλομανής ξενοδόχος που ονειρεύεται την δημαρχεία του δήμου Ρόδου και προετοιμάζει την καρέκλα του,  βγαίνει με περίσσια ασχετοσύνη και αμολάει δηλώσεις στα τοπικά μμε εκτος τόπου και χρόνου , χαρίζοντας άφθονο γέλιο στον πληθυσμό του νησιού.
Αλήθεια είναι πως είναι καλά διαδικτυομένος και έχει πολιτικές πλάτες,αφού πάντα καταφέρνει να φιλοξενεί μεγάλα ευρωπαϊκα συνέδρια και δεξιώσεις,  πρόκειται για τον πρόεδρο των ξενοδόχων Ρόδου Καμπουράκη.


ΚΗΡΥΞ ΡΟΔΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ-   ΙΣΟΤΗΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΕΥΗΜΕΡΙΑ
http://kirykasrodou.blogspot.gr/2016/08/25000.html

8 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ 400 ΑΤΟΜΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΜΑΡΧΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΥΦΗΣΕΙ Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ...ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.....................ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ένας από τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία του. Τόσα χρόνια το ίδιο προσωπικό κάτι λέει
    1050 μηνιαίως μισθός + υπερωρίες
    Τα δίνουν και άλλοι ξενοδοχοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΉΡΥΚΑ ΡΟΔΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ; ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ:

    1. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΏ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ.
    2. ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ 450 ΕΥΡΩ Α) ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ Κ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Β) ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΊ ΕΚΕΙ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ.
    3. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΕΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΤΕ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΦΕΣΙ; ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ.
    4. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ; ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ;
    5. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sta arxidia mou kai o kampourakis ta zoa apo pano pou ton ipostirizoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΩΜΗΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ !! ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαιρομαι που εισαι τοσο ενημερος για τα προσωπικα του!!αλλα σε πληροφωρω οτι μπορει να ειναι ο μονος ξενοδοχος που δινει μισθους πανω απο το κανονικο οσο για τους χαμιλομισθους που γραφεις να ανατρεξεις σε κομματα νδ πασοκ συριζα που καταφεραν να μας φτιαξουν αυτους τους ωραιους μισθους......κι οχι αλλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html