Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ!!!!!! ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ 1εκ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΡΕΤΖΕΠ-ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ!!!!!!!!!!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ!!!!!! ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ 1εκ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΡΕΤΖΕΠ-ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ!!!!!!!!!!


 ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!

 Μετά από επιτόπια ερευνα στο τζαμι από μέλη του συλλόγου και τον ερευνητή κ Βλάχο σήμερα  διαπιστώθηκε πως το τέμενος ίσως να καταπατά αρχαιοελληνικό ναό.

Ως γνωστό το μουσουλμανικό τέμενος καταπατά πρώην εκκλησια του άι Νικόλα όμως σχεδόν όλες οι {βασιλικές} που χτίστηκαν στα βυζαντινά χρονια καταπατούν αρχαιοελληνικούς ναούς.
Συλλέξαμε αρκετές φωτογραφίες στοιχεια  ,και τα παραδίδουμε στον Ροδιακό λαό και συνάμα στο πανελλήνιο.

Οι φωτογραφίες που συλλέξαμε αποδεικνύουν την ύπαρξη του ελληνικού ναού!!!!!!!

Τώρα πως η αρχαιολογία ,ο δήμος Ρόδου ,το υπουργείο  ενέκριναν την αναστήλωση του

καταπατημένου αρχαιοελληνικού και μετέπειτα χριστιανικού ναού ,είναι αξιον διερεύνησης!!!!!!!
Δηλαδή αναστηλώνουμε τα καταπατημένα ιερά μας,από τους κατακτητές seltsoykous!????

Αντί να κατεδαφίσουμε το τζαμι, διότι  είναι  προσβολή και  ασέβεια των κατακτητών προς τα ιερά μας ,τους τα "αναστηλώνουμε" κι΄όλας ??

Η όλη υπόθεση βρωμάει οχετό.

Οι εργασίες άρχισαν δειλά δειλά  σύμφωνα από πληροφορίες των "περοικων".

Δείτε ποσο κοντά είναι όλα ,,πρώτα έχουμε την κατάληψη του τεμένους από μουαμεθανούς μετανάστες και ντόπιους πράκτορες της άγκυρας,25 μαρτίου παρακαλώ!!!!!

μετά έχουμε το πράσινο φως από το υπουργείο μη μπορώντας να αρνηθεί της διαταγές του πατριαρχείου,κύριοι τίποτα κρυφό υπό του Ηλιου!!!!!τα κρυφά πάρε δώσε του πατριαρχείου με τους Τούρκους με ανταλλάγματα
ερήμην του Ελλήνικού λαού!
Και τώρα η αναστήλωση !!!!!!!!!


Στην φωτογραφία λέπουμε τον σπόνδυλο από κολώνα του αρχαίου ναού μετατρεπόμενος σε γλάστρα.

 Απόδειξη πρώτη το ανατολικό μέρος του τεμένους είναι χτισμένο σε αρχαία βάση!!!!


 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΤΖΑΜΙ ΞΑΝΑ ,ΔΙΟΤΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ, Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

 Το μάρμαρο που βρίσκετε στον προαύλιο χώρο είναι από ακρογωνιαίο λίθο πρόσοψης αρχαίου ναού!!!!ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!!! ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!! ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!!!!!!

1 σχόλιο:

 1. ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ.
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ.
  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html