Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Μαζί με τα λαθραία τσιγάρα είχε και αρχαίο αμφορέα


Αλεξανδρούπολη

Μαζί με τα λαθραία τσιγάρα είχε και αρχαίο αμφορέα

 


Οικογενειακώς… συνελήφθησαν για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων σε χωριό της Αλεξανδρούπολης ένας 62χρονος, η 60χρονη σύζυγός του και η 31χρονη κόρη τους! Ο πατέρας, όμως, αντιμετωπίζει επιπλέον κατηγορίες για αρχαιοκαπηλία και οπλοκατοχή. 

Ο 62χρονος βρέθηκε με χειροπέδες όταν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και βρήκαν 1.120 πακέτα τσιγάρα χωρίς τις ενδεικτικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης και ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους 24 εκατοστών. Σε νέα έρευνα στην αποθήκη του σπιτιού του, κατασχέθηκαν άλλα 3.570 λαθραία πακέτα τσιγάρα ενώ βρέθηκε και ένας πήλινος αμφορέας που εμπίπτει στο νόμο περί προστασίας αρχαιοτήτων!

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο κατάστημα της 60χρονης γυναίκας του στο οποίο εργαζόταν η 31χρονη
κόρη τους και βρήκαν άλλα 570 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, που ο 62χρονος παραδέχθηκε ότι είχε προμηθευτεί από έναν άγνωστο για να τα διαθέσει προς πώληση. Ολόκληρη η οικογένεια οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ τα λαθραία τσιγάρα παραδόθηκαν στο Τελωνείο για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

*** Με το αυτοκίνητό τους μετέφεραν 300 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων διαφόρων εταιρειών δύο νεαροί ηλικίας 24 και 23 χρόνων από το Μπαγκλαντές, που συνελήφθησαν στη Νέα Μανολάδα Ηλείας από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βάρδας. κατοχή τους βρέθηκε και μία πινακίδα μοτοσικλέτας που είχε κλαπεί τον περασμένο Απρίλιο από τον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής κι έτσι οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε κλοπές. Στο μεταξύ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.
ΠΗΓΗ:http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=254828

1 σχόλιο:

  1. φιλαρα γραψε και για τους μητσοτακηδες.
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html